Ruud en Rowena hebben het kort over Billy. ~ Utopia Gekte

10/09/2016

Ruud en Rowena hebben het kort over Billy.

Wilmon ligt nog in bed.

In de keuken hebben Ruud en Rowena het even over Billy. Volgens Rowena vulden Ruud en Billy elkaar aan in het negatieve. Ruud is het daar niet helemaal mee eens. Hij zegt gewoon een eigen mening te hebben en Billy was het overal mee eens. Hem is het een en ander opgevallen aan Billy sinds ze weer in Utopia zit. Toen zij binnen kwam deed ze alles precies hetzelfde als Ruud. Ze wilde niet op de foto, ze wilde niet bij centraal zitten en ga zo maar door. En nu Billy inziet dat zij Ruud niet krijgt is Billy weer heel anders. Zo zit ze onder andere wel bij het centraal. Aangezien er meer bewoners in de keuken staan is het gesprek al snel weer afgelopen. Ruud loopt naar buiten toe en deelt zijn ontbijt met Bender. Ook heeft hij een lint in zijn haar zitten met daaraan een helium ballon. Dat ziet er eerlijk gezegd wel grappig uit. Alleen jammer dat ze niet meer ballonnen in zijn haar hebben geknoopt. Zou een spectaculair gezicht zijn als hij zo over de poort heen waait. :-)

Nadat de sinaasappel is gedeeld met Bender wandelt Ruud naar de vele rokers toe. Ramona, Karin, Jacco, Jessie en ga zo maar door. Ruud vertelt over zijn nagel die er af was gekomen. En het stukje dat was terug gegroeid is er inmiddels ook alweer af doordat hij tussen een deur kwam. Het is volgens hem niet ontstoken. Ramona adviseert om er wel iets aan verzorging mee te doen, maar Ruud boeit het niet zo. Hij kan er niet om janken.

In de loods zijn Cees en Wilmon in gesprek. Schrik niet, Wilmon ligt nog steeds onder de dekens omdat het zo koud is. Cees vertelt niet vrijwillig weg te gaan omdat anders Jessie of Rianne naar huis wordt gestuurd. ''Ik zeg je eerlijk, ik zou het wel doen'', laat Wilmon weten. Een ding is zeker. Als Wilmon zou mogen blijven stuurt hij Cees niet naar huis, tenzij dat moet. Wilmon is zeer te spreken over Cees omdat hij alles op een rustige manier kan overbrengen. Cees herhaalt nog maar eens dat hij morgen moet vertrekken.Kevin komt de kamer ook nog even binnen lopen. Hij gaat onder de douche, maar Wilmon moet nog even iets kwijt. Hij heeft niet gehoord dat Kevin snurkt. Het is juist Karin die zo snurkt in de loods. Cees kan dat bevestigen: ''Dat klopt. Zeker als ze een drankje op heeft''.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.