Ruud: ''Dan geef ik die vrouw weinig kans'' ~ Utopia Gekte

10/04/2016

Ruud: ''Dan geef ik die vrouw weinig kans''

De dieren aandacht geven

Na afloop van de stemming keert de rust al snel weer terug en gaat iedereen weer zijn eigen weg. Het is al vrij duidelijk dat Cees maandag Utopia zal moeten gaan verlaten. Hij vond de speech van Bas niet zo fijn, maar daar heeft hij inmiddels ook al met hem over gesproken. Daarna zijn de nominaties al snel weer vergeten. Het is dierendag, dus hoog tijd om de beestjes eens even wat extra aandacht te geven. Dominique en Bas halen pony Sasha uit de wei en nemen haar mee naar de rotonde. Daar krijgt ze wat te snoepen en volop aandacht. Dominique gaat achter Sasha zitten en borstelt haar staart. Ook Bender krijgt ondertussen iets lekkers te eten op de rotonde en Bas knuffelt met de geitjes die zich daar ook bevinden. Als Bas en Dominique weer even weg zijn zien we dat de geitjes zich ook prima met elkaar vermaken. Ze springen omhoog en drukken daarna speels de koppen tegen elkaar. Dominique is al snel weer terug om Sasha nog veel meer aandacht te geven. Ze gaat op haar hurken voor Sasha zitten, pakt haar hoofd vast en drukt een kusje op Sasha's koppie. ''Wat ruik je ook lekker naar paard''. Daarna haalt Dominique ook nog wat wortels om die aan de pony te voeren. Ze word flink verwend, maar dat mag ook wel een keer. Uiteindelijk zien we Bas en Dominique samen een sigaretje roken bij de rokersplek. Straks willen ze Sasha ook nog gaan wassen.

Ruud en Rowena zien we om tien over half drie in de keuken. Ze kunnen weer moeilijk van elkaar afblijven. Rowena begint over de nieuwkomers die morgen Utopia binnenkomen. Rowena denkt dat er een ''spange chick'' en een ''spange papi'' inkomen. Ruud weet het niet, maar het zou kunnen. ''Dan geef ik die vrouw weinig kans. Alle dames denken 'weg'', aldus Ruud. ''Denk je dat? Ik ben helemaal niet tegen meiden'', laat Rowena weten. Daarna veranderd ze van onderwerp. Ze geeft aan post naar huis te gaan schrijven. ''Ik moet dit van me afschrijven''. Voor de rest is het rustig in de loods. Gina is binnen aan het opruimen, poetsen en vegen. Rowena en Jessie zien we even later een tennisbal overgooien in de loods en andere bewoners tillen Michael's kast naar de studio. Om kwart voor drie zien we Dominique weer bij Sasha op de rotonde. ''Kijk allemaal even naar onze prachtige pony. En Bender word lekker verwend'', laat ze weten. Jacco is erbij en borstelt Sasha heel zachtjes en Bas is Sasha aan het aaien. Ook Romy besluit nog even te komen kijken. Zij zet een bak voer en water bij Sasha neer. Sasha krijgt dus van vele bewoners aandacht. Even later zien we Bas ook nog een wandeling met Sasha maken. Ook Ramona komt dan nog even met de pony knuffelen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.