Rowena: ''We zitten hier met een stelletje domkoppen''. ~ Utopia Gekte

10/02/2016

Rowena: ''We zitten hier met een stelletje domkoppen''.

Van alles wat.

Na het nieuws van Benjamin mopperen een aantal bewoners nog even door. Ruud kaartte namelijk aan dat iemand buiten Utopia voor Cees zou komen koken. Dit had hij gelezen in de mail. Iets wat eigenlijk niet mag vind Ruud. Verschillende bewoners maken zich er druk om. Bijvoorbeeld Billy en Karin. Al maakt het ze uiteindelijk niks meer uit. ''Laat hem lekker eten, wat kan mij het schelen'', besluit Billy na eerst te klagen. Ook Jacco geeft Ruud gelijk. Rianne maakt zich druk om iets heel anders. Namelijk dat Benjamin net deed alsof hij Utopia ging verlaten voor zijn meissie, terwijl die alleen maar de nieuwe structuur bekend ging maken.

Rowena en Ruud maken zich alleen nog druk om elkaar. Zij duiken samen de donkere caravan in. Rowena duikt al snel onder de dekens met een notitieblok. Volgens mij gaat ze schrijven. ''We zitten hier (In Utopia) met een stelletje domkoppen'', lacht Rowena. Ze vind de structuur die Benjamin voorstelde het beste plan. Zo zou het ook zijn geweest toen zij net Utopia in kwam. En volgens haar werkte dat het beste. Ook is ze bang om zwanger te worden. Ruud verlaat de caravan en loopt weer naar de loods.

Bas is in de loods weer aan de slag gegaan met zijn legoblokjes. Rianne is de bal aan het hooghouden buiten. Ze denken allemaal hard na over de drie takken en de nieuwe structuur die Benjamin voorstelde. Jacco heeft zichzelf nuttig gemaakt door de droger schoon te maken zodat die weer doet wat het moet doen. ''Jaaa, ik kan wel wat hé, Kaatje'', zegt hij trots. Karin vind het geel fijn dat hij dit ook kan naast het zingen. De droger loopt volgens Jacco weer geolied. Karin vertelt over 50 jaar geleden toen haar vader voor het eerst een automatische wasmachine had. ''Ik zie hem nu nog voor de wasmachine liggen kijken'', vertelt ze.  
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.