Rowena vreest dat ze zwanger is van Ruud. ~ Utopia Gekte

10/02/2016

Rowena vreest dat ze zwanger is van Ruud.

Was het gezellig?

Rowena en Ruud hebben het steeds gezelliger met elkaar. En ze worden ook steeds intiemer! Van de week zagen we ze al uitgebreid zoenen op elke plek waar ze zaten. Op de bank in de woonkamer, achter de computer en op de vide. En het lijkt er sterk op dat het niet meer alleen bij zoenen is gebleven. Gisteravond hebben Rowena en Ruud het waarschijnlijk nog intiemer gehad dan voorheen. Ze schijnen namelijk de liefde te hebben bedreven. Of in de caravan, of ergens achter het kakhuis in de bosjes. Of ze daadwerkelijk de liefde hebben bedreven ergens zullen we moeten afwachten tot de uitzending op SBS6. De vraag is alleen waarom ze zo geheimzinnig doen over een eventuele zwangerschap. Het lijkt er op dat Rowena morgen een zwangerschapstest gaat bestellen. Maar, Ruud hoeft zich volgens haar geen zorgen te maken. De kans is wel héél erg klein. En zo snel kan je het ook niet zien volgens mij. Tenzij ze al eerder de liefde hebben bedreven. Toch is Rowena duidelijk: ''Ik ben een beetje bang dat ik misschien wel zwanger ben''.

Ook op dit moment zitten Ruud en Rowena weer gezellig met elkaar in de caravan. Ruud heeft zijn nieuwe lamp binnen gekregen t.w.v. 70 euro. Deze LED lamp heeft miljoenen kleuren, maar valt alsnog een beetje tegen. Tussen de streamlocks door praten ze weer over de keuzes die Rowena heeft gemaakt. En dat wij als kijkers er niks van kunnen begrijpen omdat wij niet precies weten hoe het zit. Ze liggen tegen elkaar aan in de caravan, het rode licht schijnt en we horen kus geluiden. Uiteindelijk wisselt de regie weer over naar andere bewoners.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.