Rowena moet even uithuilen bij Ruud. ~ Utopia Gekte

10/25/2016

Rowena moet even uithuilen bij Ruud.

Een of andere situatie...

Er is weer van alles aan de hand met Rowena. Ze zit al een tijdje samen met Ruud op het picknickbankje in de loods. Ruud wil graag weten wat er aan de hand is. Hij snapt het niet, behalve 'dat ene' wat iedereen al weet. Rowena zelf kan er ook niks over zeggen. Daarom is ze net naar zichzelf gaan schrijven op papier, zodat ze het toch kwijt kan. Ze zegt er snel op terug te komen, ze moeten het niet groter maken dan het is.

''Ik ben het soms zat van de situatie, waren we maar in een andere setting, snap je. Het heeft niks met jou te maken, ik ben graag bij je en vind het fijn'', aldus Rowena. Ruud denkt ook dat het ligt aan hoe Rowena zich voelt. Bij zichzelf ziet hij dat ook. Wanneer hij goed in zijn vel zit kan hij dingen doen die hij anders niet kan. Wat Ruud betreft moet Rowena zich nergens zorgen om maken, wat hun relatie betreft. ''Dat is het ook niet. Ik ben gewoon een fel type en ik hou me heel vaak in. Dat is vervelend. Ik moet heel vaak in heel veel situaties mezelf inhouden. Dat doe ik echt tien keer op een dag en dat frustreert mij af en toe'', legt Rowena uit. Ze baalt van zichzelf, dat ze er weer zo bij zit. Ze vind dat ze gewoon lol moet hebben. ''Dan ben ik heel streng voor mezelf en gun ik het mezelf niet om mij zo te voelen. Ik ben mijn tranen ook zwaar aan het inhouden constant'', zegt Rowena. Uiteindelijk geeft ze aan gewoon een knuffel te willen. Ruud geeft die.

Rowena: ''Ik ben niet de persoon die.... Snap je?''
Ruud: ''Als je maar weet dat je je geen zorgen hoeft te maken vanuit mijn kant. Maak jezelf niet gek met situaties en zie geen dingen die er niet zijn''. 
Rowena: ''Ik moet even huilen''.
Ruud: ''Is goed''.

Rowena huilt... Ze wil gewoon blij zijn, dat is alles wat ze wilt. En dat kost haar veel moeite door de situatie. Ze wil gewoon genieten in Utopia en is in strijd met zichzelf. Ze vecht om zichzelf er overheen te zetten en denkt dat ze er beter uit kan gaan. Er volgt een zoveelste streamlock.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.