Rowena huilt uit bij Romy vanwege nachtmerries. ~ Utopia Gekte

10/25/2016

Rowena huilt uit bij Romy vanwege nachtmerries.

Een emotionele dag.

Niet alleen bij Romy lopen de emoties hoog op vandaag. Wanneer Romy net is uitgehuild is zij degene die op de vide de volgende huilende Utopiaan mag troosten. ''Nog steeds voel ik me bedrukt, dat ik niet weer elke keer mezelf zo wil voelen. Snap je. Terwijl het ook gewoon mag'', snikt Rowena. Romy snapt wat ze zegt. Zij voelt zich zelf ook bezwaard om hardop te zeggen dat ze heimwee heeft. Misschien sturen medebewoners haar daarom wel naar huis terwijl ze dat niet eens wil. Rowena zelf zou ook niet naar huis willen. Ze weet zeker dat ze Utopia gaat missen als ze echt weg zou gaan. ''Ik droom de laatste tijd ook heftig weer. Ik merk gewoon dat ik echt nachtmerries heb en het is elke keer dezelfde. Dan ben ik dus ook onbewust... Gewoon levensecht... Dat mijn zus dood gaat elke keer en dat is een f*cking trauma. Het gaat goed met haar, ze was hier toch. Maar dan krijg ik zo'n droom en het is levensecht en ik ben er altijd bij. Het is vermoeiend. Ik word wel wakker en dan zijn de ochtenden al zwaar. Het is gewoon een nachtmerrie. Zo vaak heb ik dat gedroomd'', snikt Rowena. Romy denkt dat ze het verwerkt op die manier. Ze vind het heftig en snapt dat die nachtmerries veel met Rowena doen.

''We leven hier in een hele bizarre situatie. Dat besef ik mij ook steeds meer. Dromen is hier 10x zo erg. Als ik droom denk ik ook dat het levensecht is. Ik snap wat je bedoeld. En dan word je zo onrustig wakker omdat je er nog een beetje in zit. Je hebt gelijk en dat is vervelend ja'', zegt Romy. Ze vind het goed dat Rowena het er weer uit heeft gegooid. ''Thanks lieffie. We zijn allebei een beetje huilerig vandaag hé, dat geeft niet, is ook goed'', vind Rowena. Ze blijft nog even op de vide zitten. Romy loopt naar buiten toe waar Billy al aan het werk is met doeken en verf. Romy licht Billy in over de situatie van Rowena. Ze heeft het gevoel dat ze het een beetje aan heeft gestoken omdat ze net zelf ook emotioneel was vanwege heimwee.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.