Rowena huilt en is in paniek. ~ Utopia Gekte

10/17/2016

Rowena huilt en is in paniek.

Paniekaanvallen.

''Het komt door wisselende dingen gewoon. Het is zo vervelend. Dan denk je ik ben aan het sporten, doe mijn ding en sta met beide benen op de grond. Ik word gewoon gek ofzo, alsof ik geen controle heb over wat ik voel'', snottert Rowena. Ze is voor de zoveelste keer in tranen op de vide. En het is wederom Victoria die er als eerste bij is. Zij houdt Rowena goed in de gaten omdat ze weet hoe moeilijk haar Utopia vriendin het heeft. Ook Ruud staat er bij op de vide om zijn liefje te steunen: ''Je moet eerst rust vinden en stabiel zijn''.

Terwijl Victoria uitlegt dat Rowena geen aannames moet maken blijven de tranen over haar wangen stromen. ''Het geeft niet. Geeft echt niet. En als je iets wil, zoals niet bij het centraal zijn, dan ga je er niet bij zitten. Als je slaap nodig hebt dan ga je lekker liggen en slapen. We hebben ook een avondklok en dat houden we er ook in. Neem gewoon je moment nu. We gaan echt niks belangrijks bespreken'', weet Victoria te vertellen.

Rowena vind het heel moeilijk. Ze wil alles goed doen. ''Maar dat doe je niet als je niet goed doet voor jezelf. Dus doe maar eerst goed voor jezelf en de rest komt later. Anders krijg je een kut periode'', legt Victoria uit. Ze krijgt een knuffel van Rowena, die haar wederom bedankt. ''Het is zo irritant als ik iets niet onder controle heb. Ik haat het. Soms krijg ik een soort van gevoel en raak ik in paniek. Ik weet niet zo goed wat ik er mee aan moet'', zucht Rowena. Gina komt er ook bij en geeft aan dat Rowena dit niet alleen door hoeft te maken. ''Doe rustig aan ja. Vanavond hebben we een avondklok. En anders ga je even in de studio slapen'', adviseert Gina.

Daarna loopt Rowena in de armen van Ruud. Hij geeft een kus op haar voorhoofd. ''Het is gewoon van alles en nog wat'', laat Rowena weten. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.