Rowena heeft het moeilijk, maar heeft geen spijt ~ Utopia Gekte

10/04/2016

Rowena heeft het moeilijk, maar heeft geen spijt

Rowena heeft haar vader niet meer gesproken

Als het gesprek tussen Rowena en Billy weer voorbij is komt Ruud meteen naar Rowena toe om te vragen of het een fijn gesprek was. Rowena bevestigt dat. Vervolgens laat Ruud weten dat Rowena hem alles kan vertellen. Ook als ze spijt heeft of toch voor thuis wil kiezen. Rowena antwoord dat ze helemaal geen spijt heeft van haar keuze, maar er zit ook een andere kant aan en dat vind ze spannend. Rowena heeft het meteen moeilijk en laat weten dat ze moet huilen. ''Waarom'', vraagt Ruud. Het blijft even stil en terwijl Rowena moeite doet om niet heel hard te huilen besluit Ruud haar maar gewoon even te omhelzen. ''Omdat ik er mee moet leven.. Als het thuis was gebeurd wist niemand er van'', laat Rowena weten. ''Thuis had het niet gebeurd. Dan had je het leven geleid wat je leeft. Dat weet je zelf ook en dan had je nu geen plaat met Thomas Berge'', aldus Ruud. Rowena zegt nogmaals geen spijt te hebben. Ze is heel gelukkig, ze straalt en iedereen ziet dat. Ze houd van Ruud, ''maar het is allemaal onrealistisch'', aldus Rowena. ''Vijf jaar is ook niet niks'', reageert Ruud. Er volgt een streamlock.

''Dus ik voel me ook beperkt in het spreken erover'', horen we Rowena vervolgens zeggen. Misschien willen ze wel helemaal niet dat ze over hun praat.... ''Dan hoor je dat morgen wel'', laat Ruud weten. Rowena maakt haar zin af. ''En dat snap ik ook. Voor de rest heb ik het gewoon heel erg naar mijn zin''. De twee omhelzen elkaar nog maar eens. ''En dat ik droomde en hardop ging praten en dat ik zei 'ja mijn vader staat er achter hoor''. Rowena weet niet waar dat over gaat, maar blijkbaar speelt dat in haar. Ze heeft haar vader ook niet meer gesproken. Ze denkt dat haar post morgen weer zwaar beladen gaat zijn terwijl dat misschien helemaal niet hoeft. ''Ben je al klaar met me'', vraagt Rowena vervolgens. ''Nee, hoezo? Het moet nog beginnen. [...] Laten we zo even voor nieuwe kleren kijken'', aldus Ruud. Daarna wil hij weg lopen, maar Rowena houd hem tegen. ''Ik wil niet dat je weg gaat. Je bent een eind aan het breien aan het gesprek terwijl ik je nodig heb''. Ruud geeft haar het advies om zo lekker te gaan sporten. ''Dat zou ik doen hé'', reageert Rowena bevestigend. Er volgt weer een streamlock en zodra we weer beeld hebben is het gesprek voorbij.

Buiten vraagt Romy zich vervolgens af waarom pony Sasha vast staat op de rotonde. ''Laat haar lekker los lopen''. Ruud is het ermee eens en laat haar los, niet wetende dat ze vast staat omdat Bas en Dominique Sasha zo willen gaan wassen. Als we om kwart over drie weer in de loods kijken zien we dat Ruud en Rowena elkaar toch weer opgezocht hebben. ''Dus het is al bekend wie er weg gaat. Dat vind ik echt nep'', laat Rowena weten. Ruud is het ermee eens. ''Het is weer een kut stemming. Al acht maanden achter elkaar. De stemmingen in Utopia zijn niet spannend''. Beide bewoners vinden dat jammer. Samen besluiten ze achter de computer te kruipen. Er is er namelijk één vrij.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.