Rowena en Ruud doen zondagmiddagwipje in de caravan? ~ Utopia Gekte

10/02/2016

Rowena en Ruud doen zondagmiddagwipje in de caravan?

Kroelen onder de dekens.

Rowena blijkt minder bang te zijn voor een zwangerschap dan gedacht. Op klaarlichte dag doet ze samen met Ruud een zondagmiddagwipje in de caravan. Inmiddels zijn ze alweer een half uur bezig onder de dekens en het vocht slaat op de raampjes. Kusgeluiden, bewegende dekens die van alles suggereren en intiem gefluister. Ruud en Rowena doen geen moeite meer om hun liefdesleven te verbergen. Het is dan ook wel erg romantisch in de caravan nu Ruud een lamp heeft met miljoenen kleuren. De regen klettert op het dak en de kijker ziet alleen het raam van de caravan met uitzicht op het terrein. Alles daaromheen is zwart door de slechte belichting. Ze fluisteren wat over het bedrijven van de liefde en lachen samen. Doen ze het echt of willen ze de kijker alleen laten geloven dat ze meer doen dan wat het lijkt? Ik weet het niet. Het is niet zo dat ik de deken even kan optillen om een kijkje te nemen. En al had ik daar de mogelijkheid toe, ik sla wel even over. ''En dit is nog niks hé'', horen we Ruud even fluisteren.

Oké, genoeg Telegraaf gehalte, ik lijk Show XL wel op SBS6. :-) Ruud en Rowena hebben het gewoon erg gezellig samen in de caravan. Ze zijn zo verliefd dat ze niet meer bij elkaar vandaan kunnen blijven. En ze hebben het dus al een half uur lang erg knus onder de dekens. Op wat zoengeluiden na weten we eigenlijk niks zeker. Ook de vele streamlocks zorgen er weer voor dat er weinig te volgen is van de gesprekjes die ze hebben. Op dit moment kijken we alweer een paar minuten naar de dieren in de stal. Erg jammer, want ik had graag gekeken naar Paula en Cees. Ook zij zijn helaas bijna niet meer in beeld geweest. In de krant van UtopiaTV wordt ondertussen flink geklaagd omdat er op dit tijdstip ook kinderen kijken. Mocht je nog interesse hebben, vanaf €35,- viert je kind zijn/haar verjaardag in Utopia. Vanaf 3 kinderen is het nog maar €15,- per kind!

Update 18:19. Ronde 3 was een feit. En dit was de beste tot nu toe. Volgens mij zijn Ruud en Rowena nu wel klaar voor vandaag. Rowena hoorde je flink hijgen en Ruud zei te 'komen'. Bewegend beeld van de natuur is hier te vinden. Deze is ook wel mooi
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.