Rowena bereid zich voor op vertrek uit Utopia. ~ Utopia Gekte

10/18/2016

Rowena bereid zich voor op vertrek uit Utopia.

Ruud denkt dat ze terug gaat naar Barry.

Naast de BV mengt Ruud zich ook weer in de relatie van Jessie en Billy. Billy had kort een gesprekje met hem. Hij zegt het beste met Jessie en Billy voor te hebben. En daarom moeten ze gewoon uit elkaar gaan en uit elkaar blijven. Hij denkt dat het beter is om te stoppen en je twee maanden kut te voelen. In plaats van doorgaan met een knipperlichtrelatie. ''Nok er gewoon mee'', is het duidelijke advies van Ruud. Billy - die vanochtend nog boos aan Jessie vertelde dat Ruud niks mag weten omdat hij alles als wapen gebruikt - vertelt nu doodleuk dat ze gewoon bang is om eenzaam te zijn. 

De relatie van Ruud is nou ook niet echt alles. We vallen van de ene in de andere verrassing momenteel. Ruud is bang dat Rowena teruggaat naar Barry en dat spreekt hij nu ook uit. ''Hoe kom je daar bij? Ik heb gezegd dat ik klaar ben om naar buiten te gaan. En klaar ben voor de confrontatie'', legt Rowena uit. Ruud vind het prima, hij neemt genoegen met wat ze nu hebben en geniet daarvan zolang het duurt. Ruud zou het oké vinden als Rowena buiten terug gaat naar Barry. Hij wil nu alleen zijn gevoel even uitspreken. ''Dit is wat ik voel. Zolang je hier bent geniet ik van je'', besluit Ruud.

Rowena valt snikkend in de stevige armen van Ruud. Hij denkt dat Rowena nog niet sterk genoeg is voor de invloeden van buitenaf en dat ze daarom teruggaat vallen in de oude situatie. Rowena zelf denkt er anders over. Ze is zich aan het voorbereiden op een leven voor zichzelf, als Rowena, alleen. Zonder Barry. Met een eigen huisje en noem maar op. Dat vind ze eng, maar ze is wel bezig met de voorbereidingen.  Ze heeft niet als doel om weer bij haar ouders of zus te gaan wonen. ''Ja... Ik euhh.. Neem het voor lief. Ik geniet van je en hou van je. Wat er ook gebeurt, het zijn jouw keuzes. Maar ik heb er geen vertrouwen in dat het goed gaat komen, je bent er nog niet klaar voor'', laat Ruud weten. Rowena is het daar in principe mee eens, maar ze moet gewoon dingen bespreken buiten. Er is nog geen definitief einde. En ze weet niet hoe ze buiten alles moet gaan financieren. Knuffelend op de bank met Ruud praat ze nog even door over haar onzekere toekomst.   0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.