Romy twijfelt over verblijf in Utopia en Cemal. ~ Utopia Gekte

10/25/2016

Romy twijfelt over verblijf in Utopia en Cemal.

Groepsknuffel!

Na een rustige nacht begint er weer een nieuwe dag. De 1029e om precies te zijn. Goedemorgen! Het eerste interessante gesprek is er een tussen Romy en Rowena. Zij zitten om half 11 samen op de bank in de woonkamer. Romy geeft aan veel heimwee naar huis te hebben. Niet dat ze Utopia gaat verlaten, maar ze mist het gevoel van buiten zijn wel. Daarnaast is de relatie tussen haar en Cemal nog altijd niet wat het zou moeten zijn. Beiden hebben niet meer de behoefte om te knuffelen. Dit probleem besprak ze een tijdje geleden ook al en toen noemde ze het nog intimiteit waar ze beide geen behoefte meer aan hebben. Datzelfde probleem speelt nu dus nog steeds. Ze zou er graag met Cemal over willen praten, alleen is dit niet het goede moment. Cemal is net terug uit Turkije en helemaal anders en gelukkig. Ze moet het van zichzelf dus nog even laten voor wat het is.

Romy stapt vervolgens af op Ramona. ''Ik zit in een hele nare rot bui. Een beetje teleurstelling van gisteren merk ik ook. Dus ik wil lekker buiten werken. Ik ga prulletjes checken bij Baas Beach enzo'', laat Romy weten. Ramona vind dat prima en vervolgt haar weg. Na Ramona valt Romy in de loods in de armen van Victoria. Ze barst in tranen uit. ''Ik slaap slecht en we praten gewoon niet. Dan lig ik daar te janken. We praten niet meer op hetzelfde level. Ik kan niet eens meer met hem praten. Ik ben de hele tijd verdrietig en voel me down. Dan wil ik naar huis maar eigenlijk ook weer niet. Gisteren dacht ik dan ga ik over 3 maanden naar huis, dan zit ik hier 10 maanden, lekker rond getal'', snikt Romy. Gina, Billy en Rowena rennen ook tegemoet om Romy te troosten. Billy stelt voor dat Romy haar komt helpen met het schilderen van een doek. Dat vind Romy een goed idee. En ze is ook van harte welkom om vanavond met haar matras op de vide te slapen. Na een groepsknuffel kan Romy weer lachen. ''Ik ben d'r weer!''
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.