Romy praat met Cemal over hun slechte relatie. ~ Utopia Gekte

10/25/2016

Romy praat met Cemal over hun slechte relatie.

Romy is verder ontwikkeld.

Cemal zit vandaag helemaal in zijn eigen wereldje. Na uren een spelletje te hebben gespeeld achter de computer laat hij pas weer van zich horen. Hij vind het vreemd om in Utopia te zijn terwijl je er net een hele nieuwe familie bij hebt gekregen. Daarmee refereert hij aan zijn familie die in Turkije woont waar hij onlangs is geweest. En doordat Cemal met zijn hoofd heel ergens anders is begint Romy steeds meer twijfels te krijgen aan de relatie. Ze heeft het er heel moeilijk mee. Mede doordat ze er niet met Cemal over kan praten. Ze vind dit ook niet het juiste moment omdat Cemal nog helemaal in Turkije zit met zijn hoofd. Toch besluit ze om een gesprek aan te gaan.

In overleg met Billy - die sinds vandaag de beste vriendin is van Romy - besluit ze om afstand te nemen. De komende dagen slaapt ze sowieso op de vide. Nadat Billy kort met Cemal heeft gepraat zien we niet veel later dat Romy samen met Cemal in het bos staat. Romy vertelt alles wat haar dwars zit. Zoals de diepgang die zij mist in hun relatie. Cemal heeft een gesloten houding, met zijn armen over elkaar heen, en reageert vrij laconiek en nuchter. Dit probleem heeft Romy altijd al, dus ze moet zelf haar eigen conclusies trekken. Maar dat gaat Romy te snel. Ze wil gewoon een paar dagen naar de vide en daarna verder kijken.

Romy blijft herhalen wat ze mist, dat zij verder is dan Cemal, dat ze niet met hem kan 'levellen', diepgang mist en ga zo maar door. Ze voelt zich niet begrepen omdat ze denkt dat ze verder in haar ontwikkeling zit. Cemal en Romy zijn officieel nog niet uit elkaar. Maar de eerste stap lijkt te zijn gezet nu Romy de komende dagen op de vide slaapt. Denk jij dat dit nog goed gaat komen?
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.