Romy heeft het gevoel dat Cemal haar niet ziet. ~ Utopia Gekte

10/25/2016

Romy heeft het gevoel dat Cemal haar niet ziet.

Utopia nieuws.

Tijdens het werken praten Billy en Romy nog even na. Romy was net erg verdrietig en weet wel waar dat door komt. ''Ik denk dat het komt omdat ik niet zo goed tegen verrassingen kan. En Benjamin ging gisteren onverwachts weg. En het ging een beetje anders dan ik had verwacht met Cemal. Hij is niet hier, hij is zo in zijn eigen wereld. Ik heb niet het gevoel dat ik met hem kan kletsen. Hij kan het niet beide. Hij ziet mij niet ofzo, dat gevoel heb ik. Drie mensen hebben al gezien dat ik een volwassen gesprek wil en hij ziet dat niet. Ik vind het vervelend worden. Ik moet wel eerlijk zijn naar mezelf. Ik heb gewoon de neiging om even een tijdje ergens anders te pitten, dat is al niet goed'', legt Romy uit. Billy is het daar mee eens, maar vind dat Romy ook aan zichzelf moet denken.

''Ik heb gewoon eigenlijk zin om voor mezelf een datum te prikken en die dag te gaan. Zo voel ik mij nu'', laat Romy weten. Dat komt volgens Billy door alle emoties. Het is logisch dat ze dat nu voelt. ''Maar vergeet niet... Als je weg bent kan je niet meer terug. Deze ervaring ga je nooit meer krijgen. Tenzij je Billy of Ruud heet, dan is het anders'', lacht Billy. Romy geeft aan dat het gewoon even een gevoel is. Ze gaat echt niet weg en weet dat ze nog veel dingen van plan is in Utopia. ''Ik weet dat het wel weer over gaat''.

''Je zit hier niet voor niks hé. Van al die mensen zit jij hier'', zegt Billy nog. Gelukkig heeft Romy nog genoeg ideeën om uit te voeren in Utopia. Ze ziet een samenwerking met Billy zelfs wel zitten. Billy is van plan om binnenkort jasjes te verkopen. En Romy zou wel graag een tekening willen ontwerpen die Billy op de jasjes kan spuiten. Billy zelf vind het een heel goed idee, dus een nieuw ontwerpersduo is een feit. Naast de toekomstige jasjes is er ook andere merchandise op komst. Ruud heeft besloten om toch de Bender truien te gaan verkopen. Later vandaag drukt hij op de toeter om zijn Bender lijn te promoten. Romy en Billy gaan een modeshow lopen en stier Bender zal zelf ook aanwezig zijn op de achtergrond. Er komen zwarte en grijze truien en in de toekomst ook roze. Ruud zelf gaat er verder niks aan doen, behalve dat zijn naam er aan verbonden is. Zijn medebewoners verzorgen het drukken en verzenden.

Andere Utopia nieuwtjes...

- Ramona is haar theater podium aan het schilderen in het weiland. Met de verfroller maakt ze het hele podium zwart, op haar knietjes. Bender stoort haar kort omdat hij zowat met zijn neus in de verf zat.
- Cemal zit net als Benjamin alleen maar achter de computer een beetje te niksen. Een uur geleden ofzo zat hij nog naar mannenkapsels te kijken op Google.
-  Jessie eet een appeltje en vraagt Ruud wie de telefoon heeft. Hij wil gelijk bellen voor de Bender truien. In het slechtste geval komen de truien pas na de markt vanuit Parijs naar Utopia.
- Bas en Dominique hebben hun kas binnen gekregen en proberen dit deels in elkaar te zetten.
- Nu Benjamin weg is is er een lege plek ontstaan op de vide. Er is veel te doen om de slaapplek. Kevin slaapt er in ieder geval niet, het is hem daar te warm. Dus hij blijft in de paarse slaapkamer.
- Billy geeft Jessie een flinke knuffel als zij langs hem loopt.
- Cemal moet zijn spelletje achter de computer even wegklikken. Hij was hetzelfde spelletje aan het spelen die Benjamin altijd speelde. Billy moet even aan Romy laten zien wat ze op haar jasje zou willen hebben. Een pin-up vrouwtje.   
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.