Romy heeft geen behoefte aan intimiteit met Cemal. ~ Utopia Gekte

10/17/2016

Romy heeft geen behoefte aan intimiteit met Cemal.

Gedoe met de boodschappen.

Na het centraal is er op beide streams iets aan de hand. Op de eerste stream zien we Billy en Romy in Le Luifel staan om te frituren. Tussendoor praat Romy over haar relatie met Cemal. Ze maakt zich ietwat zorgen.

Romy legt uit dat er bij haar steeds belletjes rinkelen omdat ze niet (meer) intiem hoeft te zijn met Cemal. Ook al geven ze elkaar soms wel een kus of een knuffel. Volgens Billy maakt dat helemaal niet uit. Ze vind het helemaal niet raar dat bepaalde gevoelens na een tijdje weggaan. En het kan ook zomaar weer terugkomen. ''Op een gegeven moment weet je dat het niet meer verder kan zo. Of dat je denkt waar heb ik mij druk om gemaakt. Het zijn bizarre omstandigheden om een relatie aan te gaan'', legt Billy uit. Romy is er dan ook verbaasd over dat ze het nu al 7 maanden volhouden samen. ''Ik laat het even natuurlijk verlopen. Ik ga wel met hem blijven praten ja, ik kan er zelf ook niet echt de vinger opleggen waarom. Maar goed, hij voelt het ook wel aan'', vind Romy. Billy herkent alles helemaal en ziet het ook aan ze.

Romy is nooit echt alleen geweest, ze heeft naar eigen zeggen altijd wel scharrels. En toen ze in Utopia kwam leerde ze Cemal al snel kennen. Ze baalt een beetje dat ze het nu niet alleen doet, omdat ze altijd een bepaalde aandacht opzoekt. ''Dat zit in de aard van het beestje denk ik''.

Door naar het volgende probleem dat momenteel gaande is. De boodschappen. Jessie heeft blijkbaar besloten om toch niet twee maanden niks te gaan doen. Hij maakt zich namelijk behoorlijk druk om de boodschappen. En het ontbreken van boodschappen. En het over budget gaan met de boodschappen. Het duurt niet lang tot half Utopia in rep en roer is en Bas van alles over zich heen krijgt. Karin heeft wel zin in jus met een stukje vlees. Want afgelopen woensdag heeft ze voor het laatst vlees gegeten. En nou gaat ze vanavond aan de pannenkoeken en morgen aan de pasta. En zo heeft iedereen wel wat te mopperen. Jessie zegt dat er te weinig groentes zijn. Ruud en Rowena zijn ook al niet te spreken over hoe Bas de boodschappen doet. Al biecht Rowena wel op dat ze het zelf ook niet beter zou doen. Bas zelf is van mening dat iedereen zich druk maakt om niks.

In de keuken praat Karin nog even na over haar geliefde stukje vlees. Gina hoort het allemaal aan en gaat niet veel later de vide op. Daar smiespelt ze met Victoria en Benjamin nog even door over Karin. Ze vertelt dat Karin opeens geen aardappels en groente meer lust als er geen stukje vlees bij zit en dat ze geen bonen wil. ''Rode kool is geen bonen. Het maakt mij niet uit wat jij eet. Mij maakt het allemaal niet uit. Zegt ze tevreden te zijn met een stukje boterham. Nee, dat is ze dus niet. Ik vind het moeilijk op zo'n moment. Het boeit mij niet wat ze eet, ik probeer gewoon mee te denken. Zit ze te mopperen dat ze bijna alleen maar boterhammen eet en er geen variatie is''. Volgens Victoria praat Karin met alle winden mee en is er eigenlijk nooit iets aan de hand.  Het stoort Gina dat mensen altijd zo negatief zijn terwijl ze alleen maar probeert te helpen. ''Misschien is het allemaal wat weinig, maar we hebben altijd eten. We hebben heel veel meel. We hebben alle ingrediënten gewoon in huis'', weet Gina te vertellen.

Bladiebladiebla waar gaat het nog over daar. Romy en Billy halen net bakken vol zelfgemaakte chips uit de frituurpan. Er ligt nog voor 100 jaar kip in de vriezer. Er worden straks pannenkoeken gebakken. Bas heeft kratten vol met boodschappen besteld. En maar klagen en maar meer willen. Tijd om ze onder bijstandsniveau te laten leven pfffff.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.