Romy drukt op de toeter vanwege deze speciale dag. ~ Utopia Gekte

10/23/2016

Romy drukt op de toeter vanwege deze speciale dag.

Een korte briefing.

De bewoners zijn lekker uitgeslapen en helemaal klaar voor deze nieuwe dag. Vlak voor het middaguur drukt Romy op de toeter. Het is namelijk de hoogste tijd voor een korte briefing. Helaas gaat de briefing gepaard met veel streamlocks, maar we weten waar het om gaat. Vandaag is namelijk de dag van Romy haar 'Kunst in beweging' evenement. Samen met de groep bespreekt ze nog eens wat er vandaag allemaal op de planning staat. Qua aantal bezoekers gaat het tegenvallen, maar het gaat allang niet meer om de winst. De groep is trots op Romy omdat ze doorzet en ze samen met de groep vandaag kunst gaan promoten. De Utopianen besluiten om er hoe dan ook een geslaagde dag van te gaan maken.

De kunst wordt al lange tijd in Utopia vertegenwoordigd door Ramona, Rowena, Benjamin en Victoria. Sinds de komst van Billy is het kunstvirus weer verspreid en heeft ook Romy haar passie voor kunst ontdekt. Inmiddels is er dus een behoorlijke delegatie in Utopia die kunst maakt en de noodzaak en meerwaarde ervan ziet binnen de samenleving. Daarom komen zij als collectief in beweging. De culturele lockdown was een mooie start, maar nu zal op een hogere frequentie ook de kunst in leven worden gehouden. Vandaar dat ze vandaag - zondag 23 oktober - een evenement hebben ingepland.

Wat kun je verwachten? Verschillende Utopianen zullen muziek maken, de motivaties van de kunstenaars zullen worden gegeven (waarom zij kunst maken) en er zal natuurlijk ook een hapje en een drankje te nuttigen zijn. Daarnaast is het hoofddoel om zoveel mogelijk aandacht te vragen voor de kunst en natuurlijk de verkoop van hun eigen kunst te stimuleren en zichtbaar te maken.

Romy heeft er ontzettend veel zin in, al heeft ze ook wel wat gezonde spanning in haar lijf. Rond een uur of 4 zullen de gasten het terrein op komen wandelen. Het evenement duurt tot 8 uur in de avond.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.