Rianne regelt een sportieve verrassing voor Gina. ~ Utopia Gekte

10/17/2016

Rianne regelt een sportieve verrassing voor Gina.

Jessie gaat niks meer doen?

Aangezien Rianne net ontdekt heeft dat de wasmachine (bijna) stuk is pakt ze de telefoon. Althans, ik ging er vanuit dat ze voor de wasmachine ging bellen. Maar wanneer Martijn opneemt blijkt dat Rianne met hele andere dingen bezig is. Namelijk een verrassing voor medebewoonster Gina. Rianne legt uit dat Gina bezig is met een afvalproces. En dat dit in principe heel goed verloopt, behalve bij haar buik. Ze wil daarom iemand uitnodigen om een training te geven aan Gina. Daarbij moet ze ook tips krijgen om een blokjesbuik te kunnen krijgen. Er klinkt veel twijfel door de telefoon en ze spreken niks concreets af. Degene die Rianne wilde spreken is momenteel ook niet aanwezig. Of dit nog een vervolg krijgt is dus nog even afwachten. Gina zelf geeft ondertussen niet op. Ze is al flink wezen sporten deze ochtend. En vanavond is ze nog van plan om krachttraining te doen.Op dit moment zien we Jessie en Ramona ook weer de sportschool in wandelen.

Jessie is deze ochtend al vaker in de spotlights te vinden. Hij ontdekte samen met Ruud allerlei facturen die hij nog niet eerder heeft gezien. Het irriteert hem enorm dat zijn medebewoners maar van alles aanschaffen zonder hem iets te laten weten. Later vertelt Jessie dan ook een nieuw experiment aan Jacco. Jessie is van plan om twee maanden lang niks te doen. Hij is benieuwd hoe de groep daar op zal reageren. En of hij stemmen krijgt wanneer hij veranderd van een harde werker in iemand die alleen bezig is met bijvoorbeeld de dieren. Jacco is altijd wel in voor dit 'een geintje' dus hij moedigt Jessie aan om dat vooral eens te proberen.

Ook Cemal houd zichzelf bezig vandaag. Hij besluit om een tweepersoonsbed te gaan bouwen voor zichzelf en zijn liefje Romy. Laatstgenoemde maakt zich nu al zorgen. Wat nou als ze uit elkaar gaan? Dan zitten ze alsnog met elkaar opgescheept in een tweepersoonsbed. Daar heeft Cemal wel een oplossing voor. Dan bouwt hij gewoon weer een nieuw bed.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.