Rianne is verdrietig en ziet op tegen deze avond. ~ Utopia Gekte

10/20/2016

Rianne is verdrietig en ziet op tegen deze avond.

Wachten op Wolter Kroes.

De spannende avond met Wolter Kroes komt steeds dichterbij. Het zal niet lang duren eer dat Wolter of de bezoekers binnen komen wandelen. Misschien zijn ze al binnen tegen de tijd dat dit bericht af is geschreven. Voordat we over de Live in de Loods beginnen blikken we nog terug op eerdere gebeurtenissen. Om te beginnen bij Karin. Zij heeft van Victoria wat kukident(?) of iets in die richting gekregen. Victoria zal het wel toegestopt hebben gekregen van de redactie. Met de kukident heeft Karin haar kroon weer ongewassen teruggestopt in haar mond. Met de föhn probeert ze de kukident wat eerder te laten drogen. In de hoop dat ze de hele avond met beide voortanden kan stralen in haar jurk tussen de gasten. Vooralsnog gaat alles goed, zolang ze maar niet per ongeluk iets gaat eten of een verkeerde beweging maakt. Als haar tand er vanavond uit valt terwijl ze in de loods staat tussen alle bezoekers gaat er geheid paniek uitbreken.

Niet alleen voor Karin is het onwijs spannend. Ook Rianne heeft dingen om zich druk om te maken. Zij vind het heel erg ongemakkelijk om in nette galakleding te verschijnen. Ze vreest dat ze de trap van de vide niet eens af durft te lopen straks. Om het nog allemaal wat erger te maken is ze door Benjamin ingedeeld bij de munten. Daar heeft ze erg veel moeite mee en daarom uit ze haar zorgen bij hem. Erg veel medelijden heeft Benjamin niet. Er moet gewoon gewerkt worden vanavond. Rianne baalt dat ze niet zelf kan bepalen wanneer ze naar beneden kan komen. Ze wil alleen naar beneden komen als haar gevoel dat toe laat. Ze heeft tijd en ruimte nodig. Ze is nu nog steeds helemaal in de stress om haar uiterlijk. Ze vraagt Dominique zelfs nog om haar wenkbrauwen te epileren. Dominique is ook degene die de haren van Rianne in model heeft gebracht. Benjamin ventileerde nog even met Victoria over het voorval. Hij kan er niet tegen dat ze haar zielige kaart gebruikt. Ze had de tranen in haar ogen staan.

Inmiddels zijn bijna alle bewoners helemaal aangekleed en gestyled en in de make-up. De versiering van de loods maakt ook snel vorderingen. Zo staat er een rode loper buiten en een old-timer voor de deur. Binnen zien we onder andere een jukebox en wat neon lichten.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.