Ramona maakt het probleem groter dan het is. ~ Utopia Gekte

10/11/2016

Ramona maakt het probleem groter dan het is.

Dominique lost het netjes op.

De stilte voor de storm is voorbij. Maar een echte storm blijft uit, want Dominique besluit om op een normale manier met Ramona te kletsen. Dominique gaat een gesprekje aan met Ramona bij het rokersbankje. Er is gisteravond namelijk het een en ander gebeurd. Tijdens de Live in de Loods kwamen ook externe cameraploegen naar Utopia om de boel vast te leggen. Dit voor het programma The Next Boy/Girl Band waarvan vrijdag de finale is te zien op SBS6. Bas en Dominique hebben samen gedanst voor die camera's en dat is blijkbaar een nationale ramp. Toegegeven, het was een beetje seksistisch dat dansje. En dat heeft er dus toe geleid dat onder andere Ramona een beetje jaloers werd. Ramona roddelde er behoorlijk over gisteravond en dat is Dominique ook te weten gekomen. Zowel Ramona als Romy vonden het aandachttrekkerij en vonden dat ze er alles voor over hadden om maar op televisie te komen.

Dominique legt net bij het rokersbankje uit dat er geen ontkomen aan was, mede doordat Bas met zijn kont tegen haar aan 'begon te shaken'. En natuurlijk krijg je dan camera's op je gericht. Ze hoopt dat Ramona voortaan gewoon naar haar toe komt. In plaats van het er met andere mensen over te hebben. Wat Dominique betreft is het allemaal weer vergeten en vergeven: ''Het is allang goed Ramoon''. Ze steekt eindelijk haar sigaret aan, net als Bas die er ook bij stond te kijken. Ramona druipt af en niet veel later lopen Bas en Dominique ook weer naar binnen. ''Het is allemaal projectie, zoals ik al zei. Dat is mens eigen'', zegt Bas nog onderweg naar de loods.

Het duurt niet lang tot Ramona weer met Dominique kletst over dit voorval. Zij moet daardoor nogmaals uitleggen dat ze niet boos is en het op een nette manier heeft uitgesproken. Voor Dominique is dit hoofdstuk allang weer afgesloten en ze is trots op zichzelf omdat ze het probleem gewoon rustig en netjes besproken heeft. Ramona geeft haar daar ook complimenten voor.

Ondanks dat er geen probleem is, blijft Ramona er een probleem van maken. Dit terwijl Dominique net voor de tweede keer heeft gezegd dat alles goed zit. Toch gaat Ramona naar Romy toe, die ook een vinger in de pap had. Romy is zich van geen kwaad bewust en Rowena komt er ook nieuwsgierig bij staan. Zij is benieuwd wat er aan de hand is en over wie ze het hebben. ''We moeten het niet te groot maken'', zegt Ramona die Rowena vervolgens negeert. Ramona zou het fijn vinden als Romy het ook nog even met Dominique zou bespreken. Romy ziet daar de noodzaak echter niet zo van in. Zij denkt dat Dominique vanzelf wel naar haar toe komt als dat nodig is. Dat heeft zij tenslotte ook bij Ramona gedaan net. Wie weet wordt dit dus nog vervolgd... Hebben ze nou ├ęcht niks beters te doen daar?

Nou, nog voordat dit bericht gepubliceerd kan worden zien we dat Romy samen met Dominique in gesprek is. We vallen midden in het gesprek want de regie schakelde niet eerder over. Dominique legt uit dat ze een antenne heeft voor dit soort situaties. Ze ziet meteen wanneer er over haar wordt geroddeld. ''Waarschijnlijk heb je het groter gezien dan het is. We hebben er om gelachen en er zijn weinig woorden aan vuil gemaakt'', legt Romy uit. Dominique zegt op haar beurt dat ze gewoon naar haar toe moeten komen, want ze mag Romy en Ramona graag. Voor Romy is dat insgelijks, het was ook allemaal niet negatief bedoeld volgens haar. Romy is er van geschrokken dat Dominique hier de hele nacht van wakker heeft gelegen, omdat het in haar ogen niet negatief bedoeld was, maar juist grappig. ''Ik ben ook niet naar jou toe gegaan omdat ik over jou niks heb gehoord'', legt Dominique uit. Ze wilde alleen Ramona aanspreken. Erg vreemd dat Ramona dus Romy naar Dominique toe stuurt. Wat een toestanden allemaal. :-) Romy loopt naar Ramona en Karin om hen in te lichten. Ze vind het heel vervelend dat dit zo'n ding is geworden. ''Vanaf nu hou ik gewoon mijn mond'', besluit Ramona. ''Het is gewoon jammer dat het zo'n ding is. Alles wordt uitgelicht'', zucht Romy tegen degene die dat juist heeft veroorzaakt: Ramona. ''Ik houdt mijn mond dicht. Ik praat niet meer, sorry. Ik ben altijd degene die het doet'', besluit Ramona uiteindelijk nadat ze de chaos heeft veroorzaakt.    

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.