Ramona krijgt oneindig veel complimenten over haar uiterlijk. ~ Utopia Gekte

10/04/2016

Ramona krijgt oneindig veel complimenten over haar uiterlijk.

Dolgelukkig met post.

Het gaat een dag vol emoties worden en dat is niet alleen zo vanwege de nominaties. De ochtend begint al met tranen bij Ramona. Gelukkig geen tranen omdat er slecht nieuws in haar post staat. Alles behalve dat! Ze krijgt veel lieve woorden te lezen en mist haar thuisfront enorm. Ze zat er laatst nog flink doorheen dus deze oppepper kan Ramona vast goed gebruiken. Jacco, Karin en Rowena zitten om Ramona heen die haar post op bed leest. Soms leest ze wat stukjes voor. ''Ik heb zulke leuke post, ik heb van mijn moeder echt 30 pagina's'', vertelt Ramona dolgelukkig. Ook de foto's van de bruiloft heeft ze nu toegestuurd gekregen. Een tijdje geleden mocht zij Utopia even verlaten voor de bruiloft van een familielid. Iedereen vind de foto's mooi. ''Wat zie je er goed uit'', roept Jacco. ''Wooow wat ben je mooi Ramoon! Ongelooflijk'', vult Romy verder aan. Er komen steeds meer bewoners naar de gezelligheid toe.

Gina en Benjamin bijvoorbeeld, ook zij zijn inmiddels wakker. De complimenten blijven Ramona om de oren heen vliegen. ''Zelfs met blote benen ben je zo onzeker over jezelf. Is helemaal niet nodig. Kijk hoe mooi'', vertelt Gina. Rowena geeft ook een boel complimenten. Met name over de mooie voorgevels die ze heeft en de ontblote schouders.

Voorlopig is Ramona nog wel zoet met haar post. Ze heeft nog nooit eerder zoveel post gehad als vandaag. De ene na de andere brief maakt ze open met een brede glimlach op haar gezicht. Ze bedankt alle lieve mensen die haar hebben geschreven. Ook van oud Utopia bewoner Michael (Megan) heeft Ramona post gekregen. Het gaat heel goed met hem en hij werkt tegenwoordig voor make-up merk MAC, waar hij ook veel opdrachten voor doet in het buitenland. Daarnaast gaat hij weer samenwonen met zijn ex.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.