Ramona is pissig op haar aartsluie medebewoners. ~ Utopia Gekte

10/25/2016

Ramona is pissig op haar aartsluie medebewoners.

Complete chaos.

De chaos is compleet in Utopia. De hele ochtend huilt de een na de ander. Rowena huilt nu nog steeds uit. Net nog bij Ruud. En nu bij Gina en Victoria. Ze is erg onzeker en weet niet of ze het allemaal wel goed doet. ''Hetzelfde gelul als altijd'', snikt Rowena. Ze heeft het gevoel dat mensen over haar heen kunnen lopen en dat vind ze niet fijn.

Elders is Ramona pislink. Zij zit al de hele tijd op haar knieën het theater podium te verven. En ze is woest omdat anderen geen ene reet uitvoeren terwijl ze zich vandaag allemaal zouden inzetten voor de marktdag. Ze heeft een goed punt, bijna niemand is écht aan het werk. Sommigen omdat ze in een hele andere wereld leven, zoals Cemal. Hij zit alleen maar spelletjes te spelen achter de computer en is niet aanspreekbaar. Als Romy hem iets vraagt komt er geen reactie en zet hij zelfs zijn koptelefoon er bij op. En anderen zijn niet lui, maar erg emotioneel. Neem bijvoorbeeld Romy en Rowena die de hele dag huilen. Dan heb je ook nog Bas en Dominique die met andere dingen bezig zijn. Zij hebben hun kas ontvangen en willen die in elkaar zetten. En zo heeft bijna iedereen wel andere dingen te doen, terwijl de afspraak was om vandaag met zijn allen te werken.

Tijdens het roken schiet Ramona uit haar slof en spreekt ze onder andere Romy aan. Ook Karin - die naar eigen zeggen altijd aan het werk is - voelt dat ze boos is. Romy voelt zich niet aangesproken. Zij legt uit net te hebben gehuild en daarna gewoon met Billy aan het werk te zijn gegaan. Ook Jacco verdedigt zichzelf door aan te geven dat hij net de hele tijd aan het vegen was. ''Ik denk ik wacht een uur. Een uur! En ik werk nog alleen! Ik kan niks zeggen. Als ik nu wat zeg krijg ik iedereen over mij heen! Ik zie mensen schoffelen, met een bord bezig zijn en met een bord bezig. Wat moet ik hier mee dan?! Ik ga zo op de toeter drukken'', besluit een woeste Ramona.

''Dan moet je Ruud en Rowena aanspreken. Ik zie ze net een scene maken, die twee. Ze zijn hier gekomen om televisie te maken joh, niet om te werken. Mongolen. Druk maar gewoon op de knop hoor. Dan komen de mensen vanzelf die niet werken. Ik niet hoor, ik werk gewoon'', weet Jacco over zichzelf te vertellen. Rowena is op dat moment nog steeds in tranen door al haar ellende. Uiteindelijk drukt Ramona op de toeter... Tijd voor een stevig gesprek met de groep!1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.