Ramona is een beetje pissig op Bas. ~ Utopia Gekte

10/17/2016

Ramona is een beetje pissig op Bas.

Problemen met een bestelling.

In de keuken ontstaat een korte woordenwisseling tussen Ramona en Bas. Bas heeft namelijk snacks zoals chips besteld met de boodschappen. Ramona stoort zich daaraan, ze moeten die troep helemaal niet kopen. Waarom niet? Omdat Arjuna dat heeft gezegd. En omdat Ramona dan veel moeite heeft om er vanaf te blijven. Bas verdedigd zichzelf door te zeggen dat hij ook gewoon melk en dergelijke voor de groep besteld terwijl hij veganistisch is. ''Maar dit heeft niks met vegan te maken'', is het weerwoord van Ramona. Toch is Ruud het wel met Bas eens. Ramona moet ook leren om er zelf vanaf te kunnen blijven. Uiteindelijk begint ze maar over iets heel anders. Het centraal. Ze heeft geen zin meer om vandaag nog centraal te gaan. De kans is groot dat ze geluk heeft. Het centraal is al de hele dag steeds verder opgeschoven.

Ondertussen zijn de dames van de galakleding en jurken weer vertrokken. Veel jurken en pakken blijven achter in Utopia. Onduidelijk is wat dit de bewoners nou kost. De jurk die Ramona wil kopen zou 140 euro kosten. De rest huurt de jurken en pakken geloof ik voor 20 euro. Enkele mannen lopen nog steeds in hun pak rond. Zo zien we Jacco achter de computer zitten en zingen. Romy heeft zelfs twee jurken besteld, beide in maat S en M zodat ze altijd passen. Verschillende dames hebben ondertussen veel paniek. Er schijnen maar 7 jurken in de winkelmand te zitten, terwijl dat bij lange na niet alle jurken zijn die besteld moeten worden. Billy en Romy gaan meteen achter de computer om alles te checken. Het zijn alleen de jurken van Billy en Dominique. ''Oh wat erg'', zegt Billy verschrikt. Romy baalt natuurlijk want haar jurken zitten er niet bij. Ze besluiten om meteen te gaan bellen. ''Ik hoop dat mijn maat er nog is'', laat Romy weten. ''Ja dit is helemaal kut. De jurken van Romy en Victoria zitten er niet in. Er zitten 7 jurken in de bestelling en die zijn van Dominique en van mij'', laat Billy weten.

Wanneer ze de klantenservice willen bereiken komt er een volgend probleem. Het bedrijf is niet telefonisch bereikbaar. Alleen via de mail en dan duurt het 48 uur voordat je een reactie krijgt. Dat is te laat. Billy besluit te mailen in de hoop dat ze toch snel antwoord krijgen. Romy is er klaar mee, ze denkt dat het vanzelf wel goedkomt. ''En anders heb ik nog wel een paar mooie jurken in de kast liggen hoor''.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.