Ramona helpt een huilende Karin. ~ Utopia Gekte

10/18/2016

Ramona helpt een huilende Karin.

Eddy Zoëy naar Utopia.

We kunnen nog heel veel schrijven over de relatie tussen Billy en Jessie. Victoria is namelijk uitgebreid in gesprek gegaan met Billy daarover. En Jessie is momenteel zelf ook wéér in gesprek met Billy. Het is een oneindig script, hopeloos. Ze vallen alleen maar in herhaling over hetzelfde. Dus mocht je nog meer Billy en Jessie relatieproblematiek willen, lees gerust de vorige blogs nog eens. :-)

Laten we snel doorgaan met andere problemen. Want Jessie en Billy liggen later vandaag vast wel weer knuffelend in elkaars armen. Wie ook een knuffel nodig heeft deze ochtend is Karin. Gisteren mopperde ze al over een gebrek aan kleding. Ze raakt steeds meer kledingstukken kwijt. Deze ochtend moet Karin haar emoties even de vrije loop laten gaan. De tranen rollen over haar wangen. Dat ze vandaag geen post heeft gekregen is de druppel die de emmer doet overlopen. Ze had namelijk verwacht dat ze vandaag weer post zou ontvangen, net als Victoria.

Ramona ziet dat Karin er doorheen zit en komt troost bieden. Karin legt uit van zichzelf te balen. Ze is constant van alles kwijt. Ze is van alles kwijt. Broeken, shirts een jas en ga zo maar door. Ramona beloofd om Karin te helpen met zoeken. Het moet vast ergens liggen. Ze zoeken overal, zelfs in de kist van Jacco - met zijn toestemming - en door de wasmand van Romy. Het duurt niet lang tot Ramona met een broek van Karin aan komt lopen. Die hing gewoon aan de waslijn... Na wat grapjes besluiten ze om te gaan roken. Komt wel weer goed.

Er is ook ander nieuws. Eddy Zoëy komt aanstaande donderdag langs om te kliederen op doeken met de bewoners. Eddy Zoëy is vader, componist/auteur, muzikant, zanger, kunstenaar, programmamaker, presentator en nog heel veel meer. De bewoners moeten zelf dure goede doeken aankopen. Eddy heeft volgens Billy een hele waslijst met eisen, anders kan hij zijn workshop(?) niet komen doen. Na overleg met Romy besluit Billy dat bewoners zelf van hun zakgeld dingen moeten kopen. Ramona moet eerst weten hoeveel dat gaat kosten, ook al staat ze vol achter de kunst. Billy vind het erg lastig omdat er geen geld voor is vanuit het kunstfonds. Nu kunnen alleen bewoners meedoen die het er voor over hebben om wat zakgeld uit te geven aan goede spullen. De bewoners staan momenteel 12,500 euro in de min. Naast dit vervelende probleem worden er ook nog eens weinig kaarten verkocht voor 'Kunst in Beweging'. Dit evenement vindt 23 oktober plaats in Utopia. Dat is op een zondag en duurt van 16:00 tot 20:00. Romy is de organisator en verschillende bewoners zullen muziek maken, uitleggen wat kunst voor hen betekent en er zijn hapjes en drankjes aanwezig. Je kan twee kaartjes winnen via de Facebook groep van Utopia Fans Nederland.    
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.