Ramona afgevallen, Gina huilen en ouders Jessie aan het hek. ~ Utopia Gekte

10/12/2016

Ramona afgevallen, Gina huilen en ouders Jessie aan het hek.

Goedemorgen Utopia.

Gelukkig ben ik nog op tijd om het volgende te zeggen: Goedemorgen en welkom bij dag 1016 van het Utopia experiment! We hebben nog een paar kleine dingetjes van gisteravond. Niet heel belangrijk, maar je moet toch wat als er niks gebeurt daar in die loods. Alle bewoners lagen ook al vroeg op bed, dus geen spannende dingen vandaag.

20:00. Wim Vroege is in Utopia om de verstopte wc - die de Utopianen al lange tijd niet kunnen gebruiken - te repareren. 
20:15. De bewoners zitten bij elkaar. Onder andere Victoria leest gedichten voor uit haar bundel. 21:15. Een aantal bewoners zijn Ramona's misdaadfilm aan het naspelen aan de hand van het script. Ze moeten om de beurt bepaalde scenes spelen. Onder andere Dominique, Rowena, Karin, Cemal, Billy en Kevin doen mee. Bas en Ramona waren de jury die de auditanten mochten beoordelen. 

Snel verder met de huidige dag. Gina heeft allemaal leuke post ontvangen. En Arjuna is weer in Utopia. Zowel Ramona als Gina besluiten om zichzelf te wegen. Ramona is na 8 weken weer afgevallen en door het dolle heen. Ze is weer 1,6 kilo vet kwijt en is in totaal ruim 40 kilo afgevallen. Ze weegt nu nog 113 kilo. Wanneer Gina zichzelf weegt volgt er een grote teleurstelling. Zij is aangekomen terwijl ze - naar eigen zeggen - veel heeft gesport en weinig heeft gesnackt. Ze vind het zo erg dat ze zelfs moet huilen. 

Tussen al dit grote verdriet door staat er bijzonder bezoek aan het hek voor Jessie. Zijn ouders staan daar namelijk samen met nog wat andere familieleden. Waarschijnlijk komen ze Jessie even een hart onder de riem steken na zijn openbaring over zijn alcoholprobleem van gisteren. Helaas mogen we weinig zien van dit illegale maar leuke bezoek aan het hek.  Verschillende bewoners zijn heel blij voor Jessie, dit had hij net even nodig. Billy is er ook om haar liefje te steunen en te helpen waar mogelijk.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.