Ook Karin dreigt op de toeter te drukken. ~ Utopia Gekte

10/18/2016

Ook Karin dreigt op de toeter te drukken.

Meer spelletjes dan werken.


Ook Ramona en Karin hebben ondertussen te horen gekregen hoe de BV er voor staat. Ramona weet niet wat ze nog meer moet doen dan ze nu al doet. Ze maakt veel uren op een dag, onder andere om te plotteren, en daarnaast maakt ze ook genoeg promotie voor evenementen. Vanmiddag wilde ze nog op de toeter drukken omdat de kaartverkoop zo slecht loopt. Jessie geeft haar gelijk en neemt haar ook niks kwalijk. Het zijn andere bewoners die te weinig doen voor de BV. Karin en Ramona praten er nog even over door. Ramona vind het onrechtvaardig dat Cees laatst tegen haar mopperde dat ze veel op bed ligt. In haar ogen zijn veel andere bewoners juist lui. Zelfs nu zijn ze nog in gesprek over de huidige gang van zaken. Er heerst veel onvrede over het feit dat ze altijd op het laatste moment aan de kar moeten trekken. Karin roept nu ook dat ze gewoon op de toeter moeten drukken. Ook zij is van mening dat ze zelf hard werkt.

Ze maken opeens allemaal stennis omdat er dan over geschreven wordt en het op televisie komt. Zo maken ze altijd promotie voor evenementen die niet goed lopen. De kans is heel groot dat de markt voor de 31e gewoon uitverkocht is en alles weer goed komt. Op dit moment is er pas 37% van de kaartjes verkocht. Veel bewoners zitten urenlang op een dag een spelletje te spelen achter de computer. Rianne, Bas, Benjamin en ga zo maar door. Allemaal zijn ze verstokt aan het spelletje 'Kingdom Rush'. De laatste dagen zie je af en toe de computer in beeld wanneer ze dit spelen. Je hoort ze ook praten over de zogenoemde 'waves' van het spel en upgrades om de verdediging te verbeteren. Hoe het spel precies werkt weet ik ook niet, maar ik heb hem gevonden. Je kan hier hetzelfde spelletje spelen die de bewoners soms tot diep in de nacht spelen. Dusja... Erg veel medelijden heb ik niet. Al is het wel zuur voor de bewoners die wél hard werken.


</ Embed>Flash Games
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.