Ondanks depressie zet Ramona door. ~ Utopia Gekte

10/02/2016

Ondanks depressie zet Ramona door.

Utopia ontwaakt.

Na de dramatische nacht met veel verdriet, woede en problemen begint er weer een nieuwe dag. Dag 1006 van Utopia om precies te zijn. De lampen blijven vandaag lang uit omdat het zondag is en de bewoners mogen uitslapen. Toch is dat niet voor iedereen weggelegd want er zijn Bed & Breakfast gasten die een ontbijt krijgen. In het donker zitten de gasten 's ochtends vroeg in de keuken. Hard praten mag ook niet. Rowena is degene die ze opvangt zolang er verder nog niemand te bekennen is. Uiteindelijk gaan de gasten mee naar de koeien en even later begint Cees aan het ontbijt. Veel gezeur en bijna drie kwartier verder krijgen de gasten eindelijk hun ontbijt. Het is dan al zowat 11 uur, de tijd waarop de gasten Utopia weer moeten verlaten.

Rond die tijd komen ook de meeste bewoners weer hun bed uit. Deze zondag doen ze rustig aan. Alleen Cees heeft vooralsnog iets nuttigs gedaan, al was hij wel laat en ging het gepaard met veel gemopper. Romy is de wenkbrauwen van Cemal aan het epileren. En Ramona? Zij is deze middag toch weer in de sportschool te vinden. Vannacht had ze haar breekpunt bereikt en huilde ze uit bij Gina, Rianne, Rowena en Victoria. Ramona is enorm boos vanwege haar lichaam, haar vet en hoe haar huid er uit komt te zien nu ze steeds meer afvalt. Haar knieƫn zijn rimpelig en dat zal waarschijnlijk niet veranderen. Ondanks al het verdriet geeft ze dus niet op. Vol nieuwe moed traint ze gestaag verder in de gym, op naar haar ultieme streefgewicht.

Of deze dag verder nog interessante of leuke dingen gaat brengen wachten we weer af. Vanavond komt WAP (World Animal Protection) geloof ik op bezoek. Voor de rest staat er niks op de planning op deze rustige zondag.   
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.