O jee. Post voor Rowena en Jessie! ~ Utopia Gekte

10/05/2016

O jee. Post voor Rowena en Jessie!

Positief of negatief?

Een spannende ochtend! Om negen uur 's ochtends worden de eerste bewoners wakker in Utopia. Rowena en Jessie horen daar ook bij. Zij ontvangen namelijk post! Voor beide bewoners is dat een beetje spannend. Voor Jessie is het spannend omdat hij nooit de tijd neemt om zelf ook post te schrijven naar het thuisfront. En voor Rowena is het spannend om oneindig veel redenen. We weten allemaal dat ze tegenwoordig met Ruud onder de dekens ligt. En daardoor verwacht ze kritische woorden van het thuisfront.

Inmiddels lezen ze al ruim een kwartier hun post door zonder er veel over te zeggen. Uiteindelijk komt er toch het een en ander naar voren. Rowena kan erg lachen om haar post. Ze geeft toe dat er heel veel kritiek is op haar handelingen en dat er veel vragen zijn. Maar dat er ook onwijs veel lieve dingen worden geschreven. Doordat Rowena zoveel moest lachen grapte Jessie dat hij nooit meer tegelijk met haar post gaat lezen. ''Jij krijgt alleen maar leuke dingen in je post'', zei hij. Jessie zelf heeft blijkbaar weinig om te lachen. Ze laten elkaar het een en ander lezen. ''En daar probeer ik dus voor te waken'', zegt Rowena. Het gaat over alcohol en afspraken die hij heeft gemaakt met Billy. Blijkbaar is Billy ook schuldig aan bepaalde dingen. Veel duidelijkheid krijgen we echter niet.  

Jessie noemt zijn relatie met Billy een hele lastige situatie. Hij heeft het gevoel meer afstand te nemen, ook al zijn de gevoelens van beide kanten oprecht. ''Het is ook niet normaal'', vult Rowena aan. Daarna begint ze over hoe koud het is en lezen ze weer verder. Ruud is om half tien ook wakker en komt bij Rowena zitten. Hij is benieuwd naar wat ze allemaal heeft gelezen. Rowena twijfelt en is vervolgens erg positief en vertelt allemaal lieve brieven te hebben gekregen. Ook van Armanda, een oud bewoner van Utopia. Jessie leest ondertussen in zijn post dat Ruud zijn haarborstel weer heeft gebruikt voor de dieren. ''Doe dat nou niet. Dat heb ik al eerder gezegd'', laat Jessie weten die weer een nieuwe kan kopen. Ruud zegt die borstel al wel 20 keer te hebben gebruikt. Hij vind het wel grappig. Gedurende de dag krijgen we vast nog wel meer te horen over alle post.

Rowena laat Ruud een aantal kritische dingen lezen van iemand in haar post. ''Die dingen kan zij niet eens weten. Dan ben ik al gelijk weer woest'', moppert hij. Rowena geeft hem gelijk, maar ze weet ook hoe kritisch diegene kan zijn. ''Hier staat waarschijnlijk iets heel lelijks'', zegt Ruud. Dat gaat misschien over een zin die is doorgestreept door de redactie. ''Je snapt toch wel dat dit op de buis zo over komt omdat je toen zo boos werd toch'', vraagt Rowena. Ruud lijkt het allemaal maar onzin te vinden. ''Maar zo interpreteren mensen het'', legt Rowena uit. Ze willen nog heel veel meer zeggen, maar houden zich in. Iemand schrijft dat Ruud voor Billy gaat en niet voor Rowena. Ruud ontkent dat en Rowena gelooft hem ook. Niet iedereen is kritisch op de relatie tussen Rowena en Ruud. Er worden ook hele mooie dingen geschreven. Iemand schrijft bijvoorbeeld dat je aan alles ziet dat Ruud en Rowena bij elkaar passen. En dat hij heel lief en zorgzaam voor haar is. Ondertussen is Romy al de hele tijd de dieren in het weiland aan het verzorgen. Mag ook gezegd worden. De rest van Utopia ligt nog op één oor. Later vandaag komen de twee nieuwe kandidaten binnen wandelen met hun kist. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.