Maak kennis met Wilmon. ~ Utopia Gekte

10/01/2016

Maak kennis met Wilmon.

Alles over Wilmon.

Wilmon is 31 jaar, woont in Almere en heeft een relatie. In het dagelijks leven werkt hij als installatietechnicus. Wilmon is ontzettend handig. Hij kan zowel elektra aanleggen, als timmeren.

 In Utopia wil hij zijn talent voor elektrotechniek gebruiken om samen met Dominique lampen te maken. Zo hoopt hij een gezellige sfeer te creëren in de loods.

Creatief is Wilmon vooral met woorden. Onder de naam MC Logisch werkt hij aan een carrière als rapper. Daarnaast schrijft hij ook graag gedichten om zijn gevoelens onder woorden te brengen.

Wilmon is erg trots op zijn lichaam. Hij werkt daar hard voor en stelt: “Mijn lichaam is mijn tempel.” Bijna dagelijks is hij in de sportschool te vinden. Dit wil hij voortzetten binnen Utopia door bootcamps te organiseren, voor zowel de inwoners als bezoekers.

Zijn Utopia is geslaagd, wanneer hij geïnspireerd is geraakt om mooie nummers te maken en de inwoners dankzij zijn bootcamps een betere conditie hebben gekregen. Stem hier op Wilmon.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.