Maak kennis met Kevin. ~ Utopia Gekte

10/01/2016

Maak kennis met Kevin.

Alles over Kevin.

Kevin is 32 jaar, woont in Rotterdam en is single. Hij heeft zestien jaar in de detailshandel gewerkt, onder andere als regiomanager, maar na een grote reorganisatie is hij momenteel werkzoekende. Daarnaast heeft hij op hoog amateur niveau gedanst en is hij Europees kampioen Latin en Ballroom geweest.

 In Utopia gaat Kevin zijn managementvaardigheden inzetten. Hij is ervan overtuigd dat hij in Utopia orde in de chaos kan scheppen. Kevin omschrijft zich als een echt groepsmens en denkt van Utopia een eenheid te kunnen maken. Hij gaat geld verdienen met het organiseren van high tea’s, high wine’s & high beers. Hiervoor wil hij een theehuis bouwen op het Utopia terrein.

Zijn Utopia is geslaagd, wanneer hij een positieve sfeer heeft kunnen brengen in de groep en wanneer hij veel geld heeft verdiend met zijn evenementen. Stem hier op Kevin. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.