Maak kennis met Johan. ~ Utopia Gekte

10/01/2016

Maak kennis met Johan.

Alles over Johan.

De 35-jarige Johan is vrijgezel, komt uit het Brabantse Aarle-Rixtel en werkte jarenlang als banketbakker. Hij was gespecialiseerd in de patisserie. Hij heeft hier verschillende prijzen mee gewonnen, maar heeft uiteindelijk voor een carrièreswitch gekozen en is nu edelsmid.

Ook neemt hij al jaren plaats in het bestuur van verschillende carnavalsverenigingen. In Utopia wil Johan geld verdienen door een merchandise lijn op te zetten met handgemaakte producten, zoals sieraden, kunstobjecten en schilderijen. Producten met een persoonlijke touch hebben volgens Johan meer waarde en kunnen daarom ook meer geld opleveren.

Zijn Utopia is geslaagd, wanneer hij de merchandise lijn heeft uitgebreid met juwelen en wanneer hij Utopiaan van het jaar is geworden. Stem hier op Johan.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.