Liveblog: Cees, Jessie of Rianne uit Utopia? ~ Utopia Gekte

10/10/2016

Liveblog: Cees, Jessie of Rianne uit Utopia?

Wie moet Utopia verlaten?

Het spannendste moment van de afgelopen twee maanden komt langzaam dichterbij. Er gaan geruchten dat Kevin binnen nu en tien minuten op de toeter drukt. Hij is er al helemaal klaar voor zegt hij zelfs! Hoog tijd dus om een liveblog te openen. Want het kan heel onverwachts toch nog spannend worden. Stiekem hopen we daar allemaal op, maar het is toch nooit goed. Of hij nou Cees, Jessie of Rianne naar huis stuurt. Je kan nooit alle kijkers tevreden houden.

12:24. De toeter gaat af. De groep moet verzamelen in de woonkamer. Kevin gaat elk moment zijn keus bekendmaken. Wie denk jij dat het gaat worden? Je zou denken dat Jessie zijn alcoholproblemen buiten Utopia op moet lossen, toch?

12:26. Kevin roept iedereen bij elkaar. Het duurt altijd even voordat alle bewoners tijd hebben. Ze zijn ook zo hard aan het werk altijd hé. Streamlock...

12:28. Cees vraagt zichzelf hardop af wie er naar huis moet gaan zo.

12:29. Kevin ziet dat de groep compleet is. ''Oké. Yes. Eh ja, dit is een beetje raar voor mij ook. Ik moet een van jullie naar huis sturen en dat was echt een hele lastige keuze. Vanochtend toen is bij mij pas de definitieve beslissing gevallen. Er zitten drie totaal verschillende mensen met verschillende kwaliteiten. Ik mag nu een aantal dagen meelopen en dat maakt het niet makkelijk. Eerst wil ik Rianne vertellen dat jij sowieso veilig stond bij mij. Jij mag absoluut blijven''.

12:30. ''Het ging tot vanochtend tussen Cees en Jessie. Jessie jij betekent onwijs veel voor de Bv en hebt veel kwaliteiten. Wel sta je een beetje buiten de groep, misschien is dat gevoelsmatig. Dat vind ik wel lastig omdat ik van het groepsgevoel houdt. Voor Cees is het heel anders. Jij zit hier vandaag officieel 15 maanden. Er is veel besproken en ter sprake gekomen. Daardoor zou je denken dat het heel makkelijk is om Cees naar huis te sturen. Wel heb ik daar echt over nagedacht. Er zijn veel positieve woorden voor jou en ik kan daar als persoon veel van leren''.

13:31. ''Ik ben door het slijk gegaan. Ik ga niet per definitie voor de makkelijkste weg. Wat ik heel sterk vind aan Jessie op dit moment, wat je net hebt gedaan, is jezelf kwetsbaar opstellen. En je betrekt de hele groep bij jou. Ik hoop ontzettend dat we dat vaker terug gaan zien want ik wil graag dat jij ook blijft. Dat is voor mezelf en voor jou heel goed omdat je nog niet klaar bent. Cees, dat betekent dat jij ons gaat verlaten''.

13:32. Cees reageert heel sarcastisch met een verbaasde 'oowww?'. Hij weet dit natuurlijk allang. Cees moet/mag Utopia verlaten. Het is tijd voor hem om weer naar zijn familie te gaan. De groep geeft een applaus en ze nemen zo uiteraard afscheid van Cees.

Dit liveblog is gesloten. Lees hier verder over Cees zijn vertrek en afscheidsspeech. 

Dit bericht krijgt updates tot Kevin zijn keus kenbaar heeft gemaakt. Reageer je ondertussen gezellig mee?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.