Kevin en Wilmon voegen niks toe aan Utopia. ~ Utopia Gekte

10/07/2016

Kevin en Wilmon voegen niks toe aan Utopia.

Utopia ontwaakt.

Goh, Utopia Gekte, wat schreven jullie toch weinig gisteren. Klopt helemaal! Er was niet veel te beleven in Utopia. En daarnaast hebben we niet elke dag zin om de hele dag de livestreams te volgen. :-) Zeker niet als er weinig bijzonders gebeurt. Gisteren was zo'n dag. Want sinds het mooie nieuws van Cemal heb je gewoon niet veel gemist. Nieuwkomers Wilmon en Kevin blijken allebei niet veel toe te voegen aan Utopia. Kevin doet wel alsof hij druk is, maar doet in feite niks. En ook van Wilmon hoeven we niet veel te verwachten. Zolang het nog geen zomer 2017 is blijft hij warm onder de dekens liggen. Hij lijkt er alles aan te doen om maar niet in Utopia te hoeven blijven. Volgens mij heeft hij zelfs al duidelijk gemaakt niet te willen blijven. Slapen, ziek zijn, in bad liggen en nog meer slapen.  Kevin blijft dus zo goed als zeker en is dan de nieuwe inwoner van Utopia.

Verder krijgen we naast het tweewekelijks centraal nog veel meer vergaderingen te zien. De BV, de foundation en de samenleving komen nu namelijk ook om de zoveel tijd bij elkaar voor een tussentijdse vergadering. Gisteravond was het al de beurt aan de BV. Ik kan wel leukere dingen bedenken om te doen op een donderdagavond. :-) Als er echt belangrijke dingen besproken worden krijgen we dat altijd nog te horen in een centraal op de maandag of donderdag.

Dan maar door naar de afgelopen nacht. Toegegeven, Utopia Gekte houdt van drama. Maar de hele dag depressief doen en niks anders doen dan elkaar afzeiken is wat anders. We schrijven ook graag over dingen die wél goed gaan en leuk zijn. Maar ook van optimisme, liefde, geluk en positiviteit was niks te bekennen afgelopen nacht. Cees brengt ook zijn laatste dagen het liefst klagend door in Utopia. En Jacco roddelt weer over Rianne. En Rianne weer over Jacco. Het is een never ending story en het gaat nergens over. Een trapje voor het raam zodat ze makkelijker naar buiten kunnen stappen naar het rokersbankje. En het alcoholgebruik van Jacco. Koekoek. We gaan zo gezellig verder met de nieuwe dag, vol hoop dat het weer een leuke streamdag gaat zijn. Goedemorgen! :)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.