Karin vertelt iedereen over haar vreselijke dag. ~ Utopia Gekte

10/18/2016

Karin vertelt iedereen over haar vreselijke dag.

Cemal gaat bijna naar Turkije.

Karin heeft last van één grote bak materialistische ellende. Ze heeft geen sjaaltje tegen de kou, haar haarlak is op, haar shag is op, ze raakt kleding en spullen kwijt, ze heeft geen post ontvangen vandaag en ga zo maar door. Ze heeft een hele ellendige dag vandaag. Ook aan Rowena vertelt ze dit zojuist bij de koffiemachine. Rowena zorgt dat ze er samen een beetje om kunnen lachen en knuffelt Karin. Ook bij Romy vertelt Karin over haar problemen. Tussen alles wat ze mist en kwijt is weet ze wel nog iets positiefs te melden. Ze is blij met de broek die Ramona terug heeft gevonden aan de waslijn.

Romy zelf is heel druk met andere dingen vandaag. Namelijk haar aanstaande kunstevenement. Ze kreeg net nog een peptalk van Billy en Ramona. De kaartverkoop voor het 'Kunst in Beweging' evenement loopt namelijk niet zo lekker. De dames leggen Romy uit dat het niet gaat om het geld. En daardoor heeft Romy weer nieuwe energie gevonden en vertelt ze iedereen enthousiast over de agenda voor zondag 23 oktober. Kaartjes zijn te koop voor 5 euro via de webwinkel van de Utopia bewoners.

In de kapsalon is Gina Cemal een nieuw kapsel aan het aanmeten. Cemal mag over een paar dagen (21 oktober) met zijn broer naar Turkije om hun vader te zien. Hij zegt Gina dat hij moet genieten van elk mooi moment. Ook weet hij zeker dat er nu echt niks meer fout kan gaan. Doordat Cemal even weg gaat mist hij wel het kunst evenement van Romy. Daar kon hij net samen met Romy gelukkig wel om lachen. 23 oktober komt Cemal weer terug, maar onduidelijk is hoe laat. In ieder geval na 20:00 pas want tot die tijd duurt Romy haar 'Kunst in Beweging' evenement.

Verder loopt niet alleen Romy haar kaartverkoop heel slecht. Ook de markt gaat dramatisch. Er zijn pas 37% van de kaarten verkocht. Dit terwijl ze echt uitverkocht moeten raken gezien de huidige financiële stand van de BV. Ramona overweegt om op de toeter te drukken zodat de groep dit probleem kan bespreken. Romy en Rowena vinden dat niet een heel goed idee op dit moment. Ze kunnen beter op andere manieren de markt promoten. Rowena zegt dat ze er meer over moeten praten tijdens gesprekjes. En ook moeten laten zien dat ze er zin in hebben. Tegelijkertijd heeft Jessie een gesprek met Kevin over de financiële problemen. Jessie vind het een onmogelijke taak om voor bewustwording te zorgen bij zijn medebewoners. Niemand neemt de problemen heel serieus.  

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.