Karin kan lachen om haar spleet. ~ Utopia Gekte

10/20/2016

Karin kan lachen om haar spleet.

Wat er nog meer gebeurde.

- Rianne was gisteravond haar recordpoging bh's openen in één minuut weer aan het oefenen. Ze kwam niet verder dan 66 bh's in één minuut. Dennis Storm deed er in 2013 71 binnen één minuut. En recenter nog deed iemand er 91 open binnen één minuut. De kans lijkt vooralsnog erg klein dat Rianne dat record gaat verbreken, ondanks het vele oefenen.

- Jessie voelt zich verdrietig, niet compleet en nog niet op zijn gemak in de groene slaapkamer. Hij praatte hier over met Billy die dezelfde gevoelens heeft.

- Rianne en Dominique hebben beide geen fijne herinneringen aan hun eerste en enige gala. Vanavond moet Rianne knipogen naar Dominique wanneer zij zich ongemakkelijk voelt. Dan komt Dominique bij haar staan. Rianne heeft namelijk dankzij Billy met hulp van een stylist een outfit uitgekozen. Ze staat niet graag in de belangstelling dus ze vind het erg spannend. Vanavond is het Wolter Kroes evenement.

- Billy, Jacco en Kevin praten nog wat met Karin over haar tand. Billy vind dat Karin vanavond wel echt even moet gaan stralen in haar jurk. Ze zou haar heel graag in die mooie jurk willen zien, dat zou Billy echt fijn vinden. Ze heeft er naar eigen zeggen de hele dag over nagedacht. ''Al is het maar een half uurtje. Even stralen in je mooie jurk. We gaan er alles aan doen. Ik ga het gewoon regelen, de jurk staat je prachtig'', vertelt Billy. ''Ik ga wel vragen of ze even wachten met die tand want het is bijna Halloween'', laat Jacco weten. En dankzij die opmerking kan het viertal even flink lachen om deze vervelende situatie. ''En anders trekken we je de jurk aan en trekken we een zak over je kop'', lacht Kevin. Een masker behoort ook nog tot de mogelijkheden.''Ik sta hier tussen twee nichten met de juiste bedoelingen en zij maken me helemaal af'', gooit Billy er nog doorheen. De ene na de andere grap komt voorbij en Karin kan weer ontzettend lachen.

- Later zitten Karin, Jacco (in zijn onderbroek), Billy, Jessie en Romy nog op de bedden in de groene slaapkamer. Ze kletsen nog wat na. Jacco besprong Billy eerder die dag blijkbaar en zoende haar in haar nek. Ze kreeg er een rood hoofd van en vertelde Jacco dat ze al zoveel zin had... Uiteindelijk kust Billy Jessie op zijn wang en wenst hem welterusten. Ze gaat nog even een peuk roken en daardoor komt iedereen weer uit bed om mee te gaan roken. Ook Karin besluit om mee te gaan. ''Ik douw hem tussen mijn spleet'', grapt ze. Ook tijdens het roken hebben ze de grootste lol om van alles en nog wat.

- Iets later is Bas nog alleen aan het roken buiten en komt Dominique er ook aan. Ze zegt meer te gaan sporten zodat haar lichaam nog mooier uitkomt. In haar hand heeft ze een bekertje wijn, met goedkeuring van Victoria. Er zat nog wat wijn in een fles en ze vroeg of ze dat mocht opdrinken. Wel in een bekertje, anders heeft de rest het door. Bas vroeg al meteen wat er in dat bekertje zat en Dominique vertelde gewoon eerlijk dat het wijn was. Ze wil een shaggie draaien, maar er is geen vloei en geen tip in het pakje. Bas heeft ook niks meer bij zich. Vervolgens duikt Dominique met haar hoofd de bak met opgerookte peuken in, zoekend naar het shaggie die Bas zojuist daarin heeft gegooid. ''Dit ga je niet menen toch'', zucht Bas. Hij schaamt zich dood en loopt snel weg. 1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.