Karin is wederom in tranen. ~ Utopia Gekte

10/19/2016

Karin is wederom in tranen.

Tand valt er weer uit. 

Net als gisteren heeft Karin weer een flinke baaldag. Vanochtend begon haar dag al dramatisch door slecht nieuws in haar post. Een vriendin van haar dochter is ernstig ziek. En zojuist komt daar een volgens probleem bij, wat eigenlijk in het niet zou moeten vallen bij het nieuws van vanochtend.

De tand van Karin is er voor de derde keer uitgevallen. Karin is ontroostbaar en blijft huilen. Ook haar medebewoners leven met haar mee. Karin is zo verdrietig dat ze naar huis wil. Dat is niet nodig want Victoria laat aan Jessie weten dat hij de tandarts mag bellen. En Karin heeft 'geluk'. De tandarts kan morgen komen. Wederom op tijd, voordat de gasten komen.

Ondanks dat is Karin er zo kapot van dat ze haar bed in duikt. Het is bijna een uur nadat haar tand er weer uit is gevallen. Ze zit een tijdje op bed met haar handen in het haar. En nu gaat ze even liggen en de deken om zich heen slaan. Victoria heeft zich een beetje ontfermd over Karin. Ze brengt haar wat te drinken met een rietje.

In de woonkamer vraagt Jessie aan Victoria hoe het nu allemaal gaat met de tandarts. Victoria legt uit dat ze bezig is met een kunstgebit voor Karin in november(?). Ik kon het niet helemaal goed volgen... 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.