Jessie spreekt Rianne aan, maar Rianne zit er niet mee ~ Utopia Gekte

10/07/2016

Jessie spreekt Rianne aan, maar Rianne zit er niet mee

Al 24 kaartjes verkocht

We schreven net al dat Cees weer lekker aan het klagen is. En daar is hij voorlopig nog lang niet mee klaar. Om kwart voor één zien we hem in de badkamer met Rowena praten. Terwijl iedereen volgens Cees aan het kleppen was heeft hij het daar schoongemaakt. ''Kijk eens hoe netjes''. Volgens Cees was het echt heel erg weer. ''Het is tien seconden werk, stelt echt niks voor. [...] Niet lullen maar poetsen is nog steeds een waarheid als een stier, muhaha. [...] En heb je nu mijn slaapkamer gezien hoe erg. Heb je het niet gezien die bende'', aldus Cees, mopperend over de troep die de nieuwkomers daar hebben gemaakt. Als het aan Cees ligt gaan ze maar naar de suite. ''Hier gaat het hem niet worden hoor''. Rowena zegt dat ze dat niet leuk vind. Als Rowena weer verder gaat met andere dingen zoekt Cees een andere medebewoner op om verder te klagen. Benjamin die druk bezig is in de keuken is de gelukkige. ''Ik kreeg net een nieuwe titel van Gina. Onbeschoft! Ik zei alleen hier is de pan, krijg je weer onbeschoft''. Benjamin weet Cees meteen stil te krijgen. ''Laat gaan! Laat gaan Cees''. Cees bied aan om vanmiddag de bar te doen. De drankjes bijhouden. Benjamin vind dat goed. Het schijnt nu niet veel werk te zijn.

Cees vertelt vervolgens trots dat er voor morgen al 24 kaartjes verkocht zijn. En dan zijn er nog achttien Utopianen. ''Vijftig man totaal halen we wel. Toch een aardig ploegje''. Hij wil het geluid morgen middag al klaarzetten voordat Baby Utopia komt. En dan kunnen ze de tafels gebruiken voor een klein podium. Wat betreft de muziek had Cees ergens nog een top 2000 en een top 25 gedownload. Benjamin zegt daar naar te hebben gekeken, maar kon het nog niet vinden. Er volgt een streamlock. Als we weer beeld hebben zien we Gina friet voorbakken in Le Luifel en Benjamin is nog altijd aan het koken in de keuken. Jessie heeft ondertussen Rianne opgezocht omdat Billy zich zorgen maakte om Jacco. ''Communiceren en zorg gewoon...'', horen we Jessie nog net tegen Rianne zeggen. De rest van de zin kunnen we niet meekrijgen aangezien er een streamlock ingezet wordt. Gelukkig praten Jessie en Rianne nog even verder als we weer beeld hebben.Volgens Jessie is het vet irritant als je niet met elkaar matcht en ook niet met elkaar kan praten. ''Maar zorg dat je niet beide met een vervelend gevoel rondloopt''. Rianne zegt niet met een vervelend gevoel rond te lopen. Jessie vind alsnog dat Rianne het wel even uit moet praten. ''Ik zie wel'', reageert ze onverschillig. ''Zodat de sfeer even anders is in de loods'', gaat Jessie verder. Rianne laat nogmaals weten er niet mee te zitten. ''Mensen in de groep wel'', aldus Jessie. ''Sta er even open voor om met elkaar te kletsen'', aldus Jessie. ''Oké'', besluit Rianne dan maar.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.