Jessie over Billy: ''Wat een gezeik met dat kind''. ~ Utopia Gekte

10/23/2016

Jessie over Billy: ''Wat een gezeik met dat kind''.

Moeilijk, moeilijk, moeilijk...

Doodse stilte in de paarse slaapkamer na een streamlock. Billy en Jessie zitten beide op een bed. Jessie staart ernstig, bedroefd en vragend voor zich uit. Billy ligt onder de dekens met een dikke trui aan terwijl ze de krant leest. Na een lange doodse stilte loopt Jessie weg, al mopperend in zichzelf. ''Wat een gezeik met dat kind. Het is ook nooit goed gewoon. Het vreet energie. Echt waar, het vreet energie. Ook dat moet ik doen omdat Billy het niet doet. Pfffff...'', zucht Jessie. Nu Jessie over de zeik is weet Billy weer uit bed te komen. En in de keuken kan ze wél praten, maar gewoon over koetjes en kalfjes met Kevin. Zodra Billy wat te eten heeft gehaald wandelt ze volgens mij weer terug naar bed. ''Teeering, ik vind het maar koud'', moppert ze. Jessie lijkt graag te willen dat het weer goed gaat tussen hem en Billy. Maar Billy is degene die vandaag erg afstandelijk blijft.

Na een tijdje zijn Billy en Jessie toch in gesprek. Billy is inderdaad weer onder de deken gekropen en Jessie zit er weer bij. Billy merkt naar eigen zeggen dat ze meer gefocust is op dingen die ze leuk vind om te doen. Dat is volgens Jessie ook belangrijk.  Billy is benieuwd naar wat Jessie voelt. Hij moet even nadenken over die vraag. ''Ik wil niet het gevoel hebben dat we niet eens meer normaal met elkaar kunnen praten. Dat gevoel heb ik soms'', legt Jessie uit. Billy veegt kruimels van het brood en wat zand van de schoenen van Dominique van haar bed af. Ze besluit om weer uit bed te stappen om nog wat noten te pakken. Jessie gaat maar weer eens roken. ''Het kost gewoon zoveel energie'', zucht Jessie weer tegen zichzelf.

Tussen het andere stelletje - Ruud en Rowena - gaat alles een stuk beter op dit moment. Zij zijn al een tijdje met veel plezier druk aan het sporten in de gym. Romy is nog bezig met de laatste voorbereidingen van haar Kunst in Beweging evenement. De bezoekers kunnen elk moment binnen komen wandelen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.