Jessie moppert over Billy: ''Precies wat Ruud zei''. ~ Utopia Gekte

10/16/2016

Jessie moppert over Billy: ''Precies wat Ruud zei''.

Genieten van de zon.

 ''Dagen als deze moet je koesteren'', laat Dominique weten. En gelijk heeft ze. Het zonnetje laat zichzelf weer in volle glorie zien en de temperatuur is aangenaam. Reden genoeg voor veel bewoners om van deze zonnige zondag te genieten. Voor het cordwood zitten Jacco, Kevin, Billy, Romy, Dominique en Cemal bij elkaar. Waar ze het over hebben? Scharrels. Billy vertelt open en bloot over haar vele exen en hoe zij waren. Zo had ze bijvoorbeeld iemand die alleen maar de liefde wilde bedrijven. Niet dat ze dat erg vond, maar het gaat op een gegeven moment vervelen. Wel is het volgens Billy wetenschappelijk bewezen dat je meer verliefd wordt na elke keer de liefde te hebben bedreven. Dus hoe vaker je het doet, hoe meer kriebels in de buik. Dominique heeft dat niet zo. Zij kan prima onder de dekens kruipen met mannen zonder verliefd te worden.

Ook het imago of de status van een man komt ter sprake. Zo praten ze over een programma waarin vrouwen zichzelf opgeven om te daten met miljonairs. Romy zou dat nooit doen, ze kijkt helemaal niet naar wat iemand in zijn portemonnee heeft. Een man met een hutje op de hei en geen geld vind ze ook prima. De rest sluit zich daar bij aan. Billy vertelt dat ze iemand kent die een hoge opleiding heeft genoten en uiteindelijk vuilnisman wilde worden. Dat lukte niet omdat hij te hoog was opgeleid. ''Dat is te simpel werk voor ze, dat houden ze niet vol'', laat Dominique weten.

Door het vele kletsen krijgen sommigen een droge mond. Billy verzamelt daarom de mokken en vraagt iedereen of ze nog iets te drinken willen. Bij de ingang van de loods treft ze Jessie heel kort. Blijkbaar botert het niet zo lekker tussen die twee. Ze wisselen kort wat woorden en lopen verder. ''Maak het allemaal maar wat erger dan het is. Precies wat Ruud zei. De ander heel makkelijk het gevoel geven dat je zelf iets fout doet'', moppert Jessie door tegen zichzelf. Hij wandelt naar de gym.

Op de andere stream ligt Rianne al een hele tijd op de massagetafel. Zij krijgt een uitgebreide massage van Karin omdat ze last heeft van haar schouders(?).''Dankjewel Karin'', zegt ze opgelucht.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.