Jessie mag niet verliefd worden op Romy. ~ Utopia Gekte

10/19/2016

Jessie mag niet verliefd worden op Romy.

Billy heeft een grote angst.

Het is weer allemaal wat vandaag in Utopia. Billy maakt zich weinig zorgen om morgen, wat betreft het album concert met Wolter Kroes. Ze heeft wel belangrijkere dingen aan haar hoofd dan geldproblemen. Namelijk Jessie en Romy. Sommigen van jullie hadden het al geraden gisteren, naar aanleiding van het geheimzinnige briefje. Billy is als de dood dat Jessie iets met Romy gaat uitspoken op de groene kamer!

Gisteren schreef Billy een briefje aan Jessie die hij verfrommeld teruggaf. Billy hoefde zich geen zorgen te maken, het gaat niet gebeuren. Dat neemt de zorgen bij Billy blijkbaar niet weg want ze moet er deze middag toch nog met Jessie over praten. Zij en Jessie zijn feitelijk uit elkaar, dus Jessie is vrijgezel en mag doen wat hij wil. Maar wat Billy betreft ligt dat anders. Ze denkt niet dat Romy veel voelt voor Cemal. En ze denkt dat er daarom weleens iets zou kunnen opbloeien tussen Romy en Jessie. Hij geeft toe haar een leuke meid te vinden, maar weet niet of hij gevoelens voor Romy zou kunnen krijgen. Billy schrikt daar een beetje van. ''Dat vind ik nogal wat'', zegt ze. Jessie geeft aan wel na te denken voordat hij iets met een ander doet. En Romy staat ook niet op zijn planning. Maar hij sluit het dus ook niet uit.

Tijd voor drastische uitspraken. Als Jessie iets met Romy uitspookt trekt ze zijn kop eraf en stuurt ze hem naar huis met drie stemmen. ''Dat is niet genoeg om mij naar huis te krijgen'', merkt Jessie scherp op. Billy had natuurlijk gehoopt dat ze zich geen zorgen meer hoeft te maken. Zij spreekt hardop uit dat ze kan uitsluiten ooit nog bij Ruud terug te komen. Na heel veel doorzeuren krijgt Billy later op de middag haar zin. Jessie sluit uit dat hij iets met Romy gaat doen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.