Jessie is kapot en rent de volgende keer de poort uit. ~ Utopia Gekte

10/23/2016

Jessie is kapot en rent de volgende keer de poort uit.

Een mooie opbrengst.

De geslaagde middag en avond van Romy haar Kunst in Beweging evenement zit er alweer een tijdje op. Kort na het einde van het evenement was de omzet al berekend. In totaal hebben de bewoners €532,50,- omgezet. Daar gaan nog wat kosten vanaf zoals de verf en wat geld voor het kunstfonds. Maar al met al is dit een behoorlijk positieve verrassing voor Romy én de groep. Ze gingen er eigenlijk al vanuit dat dit evenement ze weinig geld op zou leveren. Er komen dan ook tranen van geluk tevoorschijn bij Romy, die het zelf nauwelijks kan geloven. Als je het vergelijkt met wat ze tijdens de Live in de loods van Wolter Kroes hebben omgezet is het al helemaal geweldig. Dat evenement leverde de bewoners zo goed als niks op.

Om de goede sfeer helemaal af te maken biedt Karin ook nog eens haar excuses aan bij Dominique. Alleen tussen Jessie en Billy botert het nog niet zo goed. Of eigenlijk verre van goed. Jessie krijgt opeens ruzie met Billy zonder dat hij weet waarom. En Billy is ook niet van plan om hem meer duidelijkheid te geven. Billy praat er wel uitgebreid over met Romy. Ze laat weten Jessie wel de tijd te gunnen om de volwassen verbeterde versie van zichzelf te laten zien.

Jessie weet ondertussen niet meer waar hij het zoeken moet. Zelfs bij Ruud en Rowena doet hij zijn beklag. Hij vertelt zelfs over Bas en Billy die eventueel gevoelens voor elkaar zouden hebben, iets wat Ruud blijkbaar ook al had gezien. Waarschijnlijk alleen om Jessie jaloers te maken. ''En ik mag er ook niet met jullie over praten'', zucht Jessie terwijl hij weer wegloopt. Hij heeft het gevoel dat Billy hem helemaal gek maakt. Er is nog nooit iemand geweest die hem zo gek krijgt of altijd het gevoel geeft fout te zitten. Ruud blijft herhalen dat Jessie moet kappen met de hele relatie, iets wat Ruud al vaker heeft aangegeven.

Jessie is helemaal klaar met deze dag. Hij wil douchen, eten en naar bed gaan. En wanneer hij naar bed probeert te gaan is Billy er weer bij om hem overstuur te maken. Jessie heeft geen zin om te praten en zegt uitgepraat te zijn. Volgens Billy betekent dat dat hij boos is en dus blijft ze doorpraten en vragen. ''Alsjeblieft laat me met rust, je maakt me helemaal kapot, ik wil niet meer praten'', maakt Jessie duidelijk. ''Ze is helemaal gestoord en doorgedraaid. Wat een imbeciel, helemaal gek dat wijf, waar ben ik aan begonnen?!''

Het drama gaat maar door en door en door. Billy praat weer met Ruud, hij vind dat één van de twee weg moet uit Utopia, Billy gaat sowieso niet weg, zij is later weer boos op Jessie omdat Ruud ook weet van het hele Bas gebeuren, Jessie praat later weer met Ruud dat Billy er boos over is dat de hele loods dat nu weet, Billy geeft Jessie er de schuld van, maar eigenlijk wist Ruud het al voordat Jessie het ter sprake bracht en ga zo maar door. Met tranen in zijn ogen vertelt Jessie op bed aan Victoria hoe erg Billy hem kapot maakt. Hij trekt het niet meer en snapt niet waarom hij steeds weer naar haar toetrekt. ''Als het weer gebeurt ren ik de poort uit. Dit is niet gezond. Dit kan en mag niet'', besluit hij.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.