Jessie en Billy zijn nu echt uit elkaar? ~ Utopia Gekte

10/24/2016

Jessie en Billy zijn nu echt uit elkaar?

Maar wie maakt het uit?

Vannacht deden Billy en Jessie een zoveelste poging om te gaan slapen. Natuurlijk lukte dat wederom niet omdat er nog zoveel onuitgesproken was. In de paarse slaapkamer liet Billy weten Jessie niet kapot te willen maken. Ze heeft naar eigen zeggen helemaal geen verkeerde intenties. Ze besluit om uit bed te stappen en gaat op de rand van Jessie zijn bed zitten. Zijn masker gaat weer af en het gesprek kan opnieuw beginnen. Althans, Jessie zegt niks, tot groot ongenoegen van Billy. Ze vraagt eerst een paar keer waarom Jessie niks zegt. En luttele secondes later is ze boos en vind ze het prima dat hij niks zegt. Billy zelf blijft echter wel doorvragen. ''Ben ik hier alleen debet aan? Waarom ben je zo boos op mij''?

Uiteindelijk zegt Jessie niet boos te zijn, maar verdrietig. En hij wil graag op een andere plek praten met meer licht dus ze gaan de paarse slaapkamer uit en in het atelier zitten. Eenmaal daar legt Jessie uit dat hij verliefd is op haar en daarom geen afstand kan houden. ''En het is kapot nu. Ik ben er emotioneel onder, maar dat is morgen weer minder. Ik kap er mee'', besluit Jessie. Hij maakt het uit. Voor eens en voor altijd. Althans, dat is de bedoeling. Billy snapt er niks van en vind dat Jessie geen geduld heeft. Later snapt ze het wel, maar blijft ze er bij dat Jessie geen geduld heeft. Weer iets later geeft Billy aan niet 100% voor Jessie te kunnen gaan, ze is al druk genoeg met zichzelf. Ze kan Jessie niet geven wat hij verdiend. En zo lijkt het weer net alsof Billy degene is die het uitmaakt.Met een gerust hart kan zij slapen bij Romy.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.