Jessie: ''Als je beter kan krijgen, succes er mee!'' ~ Utopia Gekte

10/18/2016

Jessie: ''Als je beter kan krijgen, succes er mee!''

Ruzie, ruzie en nog eens ruzie.

Hoewel Billy veel stennis maakt en Jessie geen kans geeft om te praten blijft hij haar opzoeken. Zelfs wanneer Billy boos in bed is gaan liggen komt Jessie haar weer opzoeken. Hij hoopt dat ze morgen wél rustig kunnen praten weer. Lachend loopt hij weer weg. Nadat hij even op de computer heeft gezeten loopt hij de groene slaapkamer in. Niet alleen Jacco en Karin slapen daar. Ook Romy natuurlijk. Jessie licht haar in over de huidige situatie. Hij noemt Billy instabiel en de enige persoon die hem uit balans kan krijgen. En dat hij vanaf morgen dus welkom is in de groene slaapkamer. Zodra Romy is ingelicht loopt Jessie naar het rokersbankje. Hij spreekt nog steeds over echte liefde tussen hem en Billy.

Als je denkt dat de avond met ruzie nu is afgelopen heb je het mis. Billy komt natuurlijk weer uit bed want nu wil ze opeens wél met Jessie praten. Terwijl hij net nog aangaf morgen te willen praten als ze weer rustig is. Tja, daar hoef je bij Billy niet mee aan te komen. Ze besluiten om nog maar eens hetzelfde gesprek te voeren op bed. Jessie zegt geen kwade bedoelingen te hebben gehad en Billy kan het niet verkroppen dat hij met Ruud over hun relatie heeft gepraat. Ze wil dolgraag weten waarom hij daar met Ruud over praat. Dat is wel de laatste waar hij mee zou moeten praten, is haar mening.

Uiteindelijk is Ruud degene geweest die uit zichzelf relatieadvies gaf aan Jessie, maar goed. Billy heeft niet het gevoel dat Jessie haar begrijpt. Dat hij naar haar luistert. En dat ze niet mag (uit)praten. Jessie doet alles fout in de ogen van Billy. Hij heeft geen schijn van kans en is niet opgewassen tegen Billy's manier van communiceren. Billy is er weer helemaal klaar mee en Jessie beschuldigt haar ervan denigrerende dingen te zeggen. Het blijft een welles nietes discussie waarin ze elkaar van alles verwijten. ''Sjonge waar ben ik in beland. Wat een kleuter is dat zeg. Hij moet echt normaal leren praten. Je kan wel merken dat je enigst kind bent. Ga er lekker met iedereen over praten Jessie, met de hele loods, met iedereen, lekker doen'', roept Billy gefrustreerd.

Jessie druipt weer af. Ditmaal om zijn beklag te doen bij Victoria en Rowena. Hij legt uit hoe Billy zich gedraagt. Dat zij hem de ene keer wel wil knuffelen en de andere keer niet. ''Alleen wanneer het haar uitkomt'', zucht hij. En dat klopt. Eerder vandaag vroeg zij hem nog om een knuffel en vond ze zijn zweet zo lekker ruiken. En nu doet hij alles weer fout. Victoria begrijpt beide kanten wel. Ze vind het ook niet netjes dat Jessie met Ruud heeft gepraat. Jessie moet vervolgens uitleggen dat zij zelf ook constant met Ruud over hem praat. Als er iets is rent ze naar Ruud. Dat ligt volgens Victoria anders omdat zij een hele andere relatie met elkaar hebben.

Op een gegeven moment gaat iedereen roken terwijl het al laat is en ze een avondklok hebben. Ook Billy komt weer uit bed om te roken en aan Jessie de shag te vragen. Als zij haar peuk op heeft gaat ze weer terug naar bed. Billy gaat vervolgens weer in gesprek met Victoria over de situatie. Het blijft aantrekken en afstoten volgens Jessie. Precies wat Ruud eerder die dag tegen hem zei. Na het gesprek wenst Victoria Billy nog even welterusten. Ook Jessie komt kort binnen om dat te zeggen. Als hij nogmaals terug komt om zijn tandenborstel terug te leggen heeft Billy haar microfoon alweer om gedaan. Ze kan overduidelijk niet slapen met zoveel onrust in haar lijf. En uiteindelijk krijgt ze ook gewoon haar zin. In het kort komt het er op neer dat Jessie niet meer met Ruud gaat praten over hun relatie. Of het nu weer goed is tussen die twee? Alles behalve dat. Billy heeft weer het gevoel dat ze niet uit mag praten en dat Jessie niet luistert. Nu is zelfs Jessie er klaar mee en daarom besluit hij om weer weg te lopen. Hij vind dat hij Billy s verhaal vaak genoeg heeft aangehoord nu. Dat schiet bij haar in het verkeerde keelgat: ''Lekker onvolwassen actie weer, loop maar weg'', roept Billy hem na. ''Hoor je nu zelf wel wat je allemaal tettert? Als je beter kan krijgen en iets beters wil, succes ermee'', besluit Jessie. Hij gaat weer roken en Billy valt in slaap. Vandaag komt er ongetwijfeld een vervolg. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.