Jacco: ''Doe niet zo idiosyncratisch''! ~ Utopia Gekte

10/16/2016

Jacco: ''Doe niet zo idiosyncratisch''!

Jacco en Karin hebben lol.

Elke dag een moeilijk woord. Jacco en Karin hebben iets gevonden om de tijd te doden. Ze willen zichzelf en de kijker opleiden. Samen zitten ze achter de computer de hele tijd stuk te gaan van het lachen. Het ene na het andere moeilijke woord komt voorbij. Uiteindelijk kiest Jacco er voor om vandaag het woord 'idiosyncratisch' aan de hele wereld te leren. Wat het betekent? Het hebben van een afwijkend karakter. Jacco schrijft het op een briefje en loopt samen met Karin alle bewoners langs. Ze stellen iedereen een vraag. Aan Victoria vraagt Jacco bijvoorbeeld of ze mee gaat roken. ''Doe niet zo idiosyncratisch'', roept hij vervolgens als Victoria heeft gereageerd. En zo gaat hij de ene na de andere bewoner langs. Met deze bezigheidstherapie komen Jacco en Karin de dag wel weer door. Hij besluit om vanaf nu elke dag een moeilijk woord te zoeken en deze te implementeren in zijn dagelijkse taalgebruik. Je moet toch wat om niet geëxalteerd te raken in Utopia...

Ook andere bewoners zijn druk bezig met zinnige dingen. Jessie is buiten aan het vegen. Ook is hij van plan om veel geld te verdienen de komende tijd. Hij ziet het namelijk wel zitten om een tweede verdieping in de loods te bouwen. Terwijl hij druk bezig is komt Jacco weer met een opmerking: ''Doe niet zo idiosyncratisch Jessie''!

Jessie kan er geen zinnig antwoord op geven en gaat rustig door met waar hij mee bezig is. Jacco en Karin wandelen lachend weg. Zij hebben de tijd van hun leven in Utopia.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.