''Als ik een pistool had gehad had ik heel het patroon leeggeschoten'' ~ Utopia Gekte

10/07/2016

''Als ik een pistool had gehad had ik heel het patroon leeggeschoten''

''Ze is gewoon nep. Er zit niks echts aan''

Billy sprak eerder deze middag haar zorgen over Jacco uit bij Jessie. Jessie ging op haar verzoek meteen daarna met Jacco en Rianne praten. Zojuist heeft hij met Rianne gesproken en hij brengt meteen daarna Billy op de hoogte van wat er allemaal gezegd is. ''Ze zegt 'ik ben er helemaal klaar mee'', aldus Jessie. ''Zo werkt het hier niet'', is Billy van mening. ''Ze zijn er allebei nog niet lang en gaan voorlopig ook nog niet weg. Ze hoeven geen vrienden te worden, maar spreek het even uit. Zodat ze een beetje normaal met elkaar omgaan'', aldus Jessie. Billy is het daar mee eens. Dat is wel hoe het daar moet gaan. ''Het hoeft niet vandaag, maar neem er vijf minuten voor om dit te voorkomen'', is Jessie van mening. Volgens Billy zitten ze elkaar ook continu op de huid. Jacco praat over Rianne en Rianne praat over Jacco. ''Het moet gewoon ophouden. Ze zoeken het ook op hé allebei. Ze moeten zich niet met elkaar bemoeien''. Jessie is het daar mee eens. ''Je ziet aan Jacco zijn hoofd dat hij heel erg geïrriteerd is'', aldus Jessie. ''Hij zegt 'ze maakt me helemaal kapot'. Hij is helemaal ondersteboven, hij hoort haar dingen over hem zeggen over alcoholgebruik'', vult Billy aan. Het is niet erg als je niet matcht, maar heb het er dan gewoon niet over. ''Laat elkaar met rust. Als je een beetje je best doet om elkaar niet het leven zuur te maken kom je een heel eind. Ze leggen continu de focus op elkaar. Dat is niet de bedoeling'', aldus Billy.

Niet veel later zien we Billy in het atelier om Jacco weer op de hoogte te brengen van het feit dat Jessie Rianne de opdracht heeft gegeven om met Jacco te gaan praten. Jacco zegt Rianne niet te willen spreken. Hij heeft er geen behoefte meer aan. Vanaf zijn kant heeft hij het geprobeerd en nu is het te laat. Hij vind het wel goed met haar. ''Ze is gewoon nep. Er zit niks echts aan''. Het is ook pas na de stemmingen gebeurd. ''Ik heb dit nog nooit meegemaakt in mijn leven dat iemand zo is. [...] Als ik een pistool had gehad, had ik heel het patroon leeggeschoten'', aldus Jacco. ''Dat kan je niet zeggen'', lacht Billy. Ondanks dat het een wel heel heftige uitspraak is moet Billy er toch hard om lachen. ''Kan dat niet'', reageert Jacco verbaast. ''Ik heb geen pistool'', laat hij weten. Billy verlaat daarna het atelier weer. Romy en Jacco blijven achter. Romy is daar de tekening voor Baby Utopia aan het maken en wat Jacco daar precies doet is onduidelijk. In ieder geval de rust opzoeken om niet gestoord te worden. Jacco praat er nog even over verder met Romy. ''Ze moet lekker haar eigen leven gaan leiden hier. Niet mij lopen irriteren. [...] Ze moet lekker nog meer drinken, dan ga ik dat ook over haar zeggen. Alcoholist! Passoa Jus d'Orange, tien per dag. Dan zou ik ook liegen'', aldus Jacco. ''Dat patroon kon ik niet zeggen hé'', gaat hij verder. ''Jacco zendercheck'', klinkt het meteen. Romy denkt dat Jacco dat gewoon niet kan zeggen. ''Patroon, patroon, patroon. Wat zei ik verkeerd dan? Patroon'', gaat Jacco verder. Romy vind het blijkbaar grappig aangezien ze er hard om lacht. Jacco krijgt nog een zendercheck. ''Wat is er nou'', mompelt hij.

Voor de rest is het nu even rustig in Utopia. Cemal zien we om tien voor half twee sporten in de gym. En weer een half uur later zien we Jacco en Rianne samen in de werkschuur. Rianne helpt Jacco daar met het vullen van een nietpistool? Van een ruzie is niks te merken. Jacco bedankt Rianne zelfs na afloop. ''Alsjeblieft'', reageert zij.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.