Huilende bewoners en het einde van een relatie? ~ Utopia Gekte

10/26/2016

Huilende bewoners en het einde van een relatie?

Kevin hartje Cemal?

De middag suddert voort, maar niet zonder drama. Het enige wat vooralsnog goed lijkt te gaan is de verkoop van Ruud zijn BENDR. truien. Er zijn al meer dan 130 aanvragen binnen als we de berichten mogen geloven. Aanvragen zijn nog geen aankopen, dus het is nog even afwachten hoe succesvol dit project daadwerkelijk is. Er is volgens mij nog niet eens een prijs bekend en de truien moeten zelfs nog besteld worden. Maar toch, Ruud is begonnen met het inlossen van zijn asbest-caravan schuld. Erg veel zin heeft het echter nog niet. De facturen en aanmaningen blijven binnen stromen en Jessie heeft het allang niet meer onder controle. We hebben hem meerdere mails zien sturen naar bedrijven en klanten die nog altijd wachten op een betaling. Jessie mailt ze allemaal dat hij na de markt weer facturen kan betalen.

Je zou denken dat deze financiële situatie voor tranen zorgt binnen de poorten van Utopia. Maar niets is minder waar. Dominique huilt uit in de badkamer in de armen van Victoria. Zij heeft heimwee. Later barst ze nogmaals in tranen uit. Rowena huilt ook weer flink om dezelfde redenen als altijd. En tussen Romy en Cemal loopt het ook steeds slechter. Ze waren buiten in gesprek alleen had Romy geen tijd om het gesprek af te maken. Ze is druk met van alles en nog wat. Althans, ze ging roken. Ze heeft in ieder geval haar jaloezie uitgesproken. Cemal weet nu dankzij Romy dat Kevin een oogje op hem heeft. Het is volgens mij nog steeds niet uit tussen die twee. Maar Cemal is het inmiddels wel zat dat Romy hem overal de schuld van geeft. Dat heeft hij ook uitgesproken dus daarom zal Romy wel verschrikt zijn gaan roken.

Toch zijn er ook lichtpuntjes. Dominique kan weer lachen als ze haar haren föhnt in de badkamer met Rianne. En Rowena krijgt een oppeppende mail. Ze heeft een tekening verkocht voor 50 euro. Kijk eens aan. We weten alleen nog steeds niet hoe weinig haar single heeft opgebracht.  
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.