Hoeveel heeft de single van Rowena opgebracht?! ~ Utopia Gekte

10/06/2016

Hoeveel heeft de single van Rowena opgebracht?!

De belangrijkste punten.

Het eerste centraal met Wilmon en Kevin is een feit. Vanochtend hebben ze Romy ook al geholpen met de koeien en alle andere diertjes. Dat was nog wel een gedoe want koe Klaver roofde de bak met kippenvoer leeg. De rest van de bewoners hebben lekker uitgeslapen en genoten van elke dag dat het weekend is. Ruim over tijd begint dus eindelijk het centraal. Jessie opent zoals we gewend zijn met de financiƫn. Op dit moment staan de bewoners nog maar 5800 euro in de min. Jessie verwacht wel dat dit nog iets meer gaat worden vanwege facturen en dergelijke die nog binnen komen. Na het centraal gaat Jessie het een en ander aan facturen betalen. Victoria kaart aan dat we nog steeds niet weten hoeveel de single van Rowena heeft opgebracht. Een briljante en heldere vraag, en dat uit de mond van Victoria! Geweldig! Rowena doet er een beetje moeilijk over en zegt het te gaan navragen 'achter'. Ze verwacht er in ieder geval niet veel van. Ook knipoogt ze heel apart naar Ramona.

Door met het volgende punt. Cees gaat Utopia verlaten maandag. Dat is geen geheim. Dus Karin moet nadenken over een nieuwe formule wat betreft het koken voor gasten in Utopia. Samen met haar medebewoners hoopt ze daar over te kunnen gaan brainstormen. Ze gaat namelijk graag door met koken voor de gasten en de BV.

Rianne vertelt over het afscheidsfeest van Cees die aanstaande zaterdag zal plaatsvinden. Voor 2,50 euro ben je al welkom op dit feest. Drank niet inbegrepen in de prijs. ;-) Ook promoot Rianne het evenement van The next boy/girl band nog even. Morgen is de finale waarbij de laatste 5 jongens en meiden overblijven. Zij geven maandag een show van een uur in Utopia. En ook daar kan je dus bij zijn. Volgens Rianne is het programma enorm succesvol buiten ook al hebben ze geen televisie in Utopia. Nou, dat valt op zich wel mee, maar ik vind het wel een leuk programma ja. Alles van SBS6 is fantastisch, elke andere zender is allemaal trash televisie. ;-)

11:31. De bewoners promoten nog een honderdtal andere evenementen die de komende tijd plaatsvinden in Utopia. Kaarten zijn zoals altijd te koop in de webshop van de bewoners.

11:33. Benjamin begint over de structuurvorm van Utopia. De markt bespreken ze maandag pas. Althans, Ramona vind dat een beetje gek. Dus ze mag toch nu over de markt praten. Dominique regelt een fotohokje waar je foto's kan maken. Er komen ook veel tentjes in hippie stijl en ga zo maar door. Theatrale acts zijn ook van de partij. Al met al genoeg reden om eens naar de markt in Utopia te gaan. Ramona is erg gepikeerd: ''Ga maar verder met je structuur. Ga maar. Ik ben er klaar mee. Ik ga weg lopen. Ja. Ik ga weg'', moppert Ramona.

11:35. Benjamin hoopt te beginnen over de structuur, maar Gina begint over de verwarming. De bewoners bevriezen, het is geen doen, lijkt Antarctica wel daar.

11:36. Benjamin krijgt zijn momentje van roem. De BV doen Victoria, Jessie, Cees, Rianne en Billy. De samenleving doen Rowena, Romy, Victoria, Karin, Jacco en Gina. De foundation is weggelegd voor Jacco, Bas, Dominique, Ramona, Victoria en Benjamin.

11:49. Iedereen zit te gapen en valt bijna in slaap. Victoria begint over wat ze wel/niet van de drankvoorraden mogen pakken, inclusief sapjes en energiedrankjes. Het schijnt niet voor iedereen helder te zijn en ze hebben zich niet aan de afspraken gehouden. Ook moeten ze nog eens overleggen of ze wel of niet zelf ook gebruik maken van de B&B. Het maakt Victoria niks uit, maar het moet wel duidelijk zijn. Ze vind alles te vaag in Utopia.

11:55. Wilmon heeft het zwaar in Utopia. Het is veel te koud en dat is niet goed voor ieders gezondheid. Binnen nu en twee dagen moet er iets aan veranderen. Vannacht voelde hij zich helemaal niet lekker en heeft zelfs overgegeven. Zijn medebewoners willen het ook graag iets warmer hebben. Maar Gina waarschuwt Wilmon wel, de kachel valt gewoon soms uit - zelfs hartje winter - en dan is het ook koud. Ze doen een oproep aan de kijkers voor hout. En Jessie waarschuwt zijn medebewoners de kachel niet meer op 30 graden te zetten.

12:03. Jessie vertelt de laatste tijd niet zo lekker in zijn vel te zitten. ''Hou daar een beetje rekening mee. Maak het mij niet te moeilijk'', zegt hij. En daarmee is het centraal afgelopen.  

Dit bericht krijgt nog updates zolang het centraal loopt. Klets gerust gezellig mee in de reacties!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.