Gina mist haar hondjes en mama. ~ Utopia Gekte

10/17/2016

Gina mist haar hondjes en mama.

Een rustige ochtend.

De ochtend is al bijna voorbij, maar in Utopia doen de meeste bewoners het rustig aan. Alleen in de stal zien we woeste arbeid. Ruud, Romy en Rowena zijn alledrie bezig met de koeien en de kippen. De hokken en de stal moeten weer schoon worden gemaakt. Daar zijn ze nu dus al geruime tijd mee bezig. Ruud iets minder lang want hij was net nog in de loods. Hij liet Bender weer eens in de loods rondlopen tegen alle regels in. Dit keer heeft Bender geen flinke vlaai achtergelaten. Wel liep hij een bak water omver waardoor de vloer zeiknat was. Geeft niks, daardoor had Ruud weer iets te doen.

In de loods zijn alle matrassen inmiddels weer netjes opgeruimd. Veel bewoners zijn om half elf nog steeds wakker aan het worden. Jacco komt bijvoorbeeld net onder de douche vandaan en moet zichzelf nog aankleden. Aangezien Karin ook in de slaapkamer staat gaat dat gepaard met gelach en gezang. ''Ik ga met je mee roken als jij ff koffie zet'', laat Jacco weten. Karin zet braaf een bakje koffie voor haar Utopia zoon.

Op de vide is Gina helemaal in extase om een kaartje van haar moeder. Het is een 'knuffelkaartje' en op die manier knuffelt ze haar moeder elke dag. En haar hondjes natuurlijk ook. ''Ik hoop dat mama dit een beetje ziet want dan weet ze dat ik haar mis'', laat Gina weten. Nou, bij deze weet ze dat. En ik denk dat ze dat altijd al weet Gina, ook als je niks met een babystemmetje zegt. :-)

Verder valt er nog niks te beleven in huize Utopia. Benjamin poetst zijn tanden en Kevin en Cemal zitten samen achter de computer. Later vandaag komt er wel een centraal. Verder staat er voor zover ik weet niks belangrijks op de agenda voor vandaag.Utopia bewoner Jacco in zijn onderbroek.

Bender gooit zijn bak water om in de loods.
Romy aan het werk in de koeienstal

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.