Gaat Jacco Ramona vannacht bezwangeren? ~ Utopia Gekte

10/16/2016

Gaat Jacco Ramona vannacht bezwangeren?

Pyjamafeestje.

''Jaccoooo! Niet doooeeen! Mijn moeder kijkt! Ik voel me hartstikke ongemakkelijk'', gilt Ramona door de loods. Jacco is helemaal in shock. Dit is juist precies waar Ramona al maandenlang naar smacht. Een man met een lange dikke p...l in zijn broek. En nu krijgt ze wat ze wilt en dan wijst ze het keihard af. Ongelooflijk. Hij lag al bovenop Ramona, maakte bewegingen die normaal gesproken alleen in Ramona haar gedachten voorkomen en het was niet goed genoeg. Althans, haar moeder kijkt. Dus dit is niet het juiste moment. Wie weet bezwangerd Jacco haar vannacht nog als het donker is en niemand meer kijkt.

Je vraagt je vast af wat je zojuist gelezen hebt. Laat het gerust even bezinken. Ramona en Jacco zijn geen stelletje. Ze zijn gewoon héél erg hyper en druk, net als de rest van de groep. De bewoners hebben deze avond/nacht namelijk een slaapfeestje in de woonkamer van de loods. Alle matrassen zijn verzameld en op de grond neergelegd. Ook de dekens en grote knuffels liggen er al. Vanavond slapen bijna alle bewoners bij elkaar. Daarnaast hebben ze ook hapjes en spelletjes om de avond mee door te komen. Gina en Victoria hebben deze verrassing georganiseerd.

Momenteel smikkelt iedereen al van de vele hapjes die binnen handbereik liggen. Ook giechelen ze heel wat af met zijn allen. Zo hebben ook Ruud en Billy veel lol met elkaar. Ruud tilt Billy op en gooit haar op de matrassen. Ook Victoria ziet mogelijkheden met de matrassen op de grond. Zij neemt een of andere yoga-houding aan met haar benen in de lucht.

Update 21:11. Ramona gaat als een speer deze avond. Net was het Jacco die de liefde wilde bedrijven met haar. En nu is het Ruud die tegen haar aan komt liggen om te knuffelen. Deze keer laat zij de gelegenheid niet aan haar voorbij gaan. Ze draait zich om en komt lekker tegen Ruud aan liggen. (Foto 3) Niet veel later moet ze Ruud wel weer delen. Romy en Rowena komen er namelijk ook bovenop liggen.Jacco (blauw vest) ligt bovenop Ramona bepaalde bewegingen te maken.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.