Flinke ophef in Utopia vanwege roerstaafjes. ~ Utopia Gekte

10/16/2016

Flinke ophef in Utopia vanwege roerstaafjes.

Benjamin en de gootsteen-ontstopper.

''Er liggen zeven stokjes in de gootsteen! Zeven! En niemand die het gedaan heeft! In deze gootsteen zitten ze ook hoor, dat weet ik zeker''.

Het is een hele toestand in Utopia momenteel. Benjamin is met de gootsteen-ontstopper aan de slag gegaan. Er schijnen allerlei plastic roerstaafjes in de gootsteen te worden gegooid. Simpelweg omdat niemand de kracht en energie heeft om naar de prullenbak te lopen. Of ze hebben het verstand van een ei, dat kan natuurlijk ook. Het is in ieder geval niet gek dat de gootsteen telkens verstopt is. ''Nou Bas, weer zeven roerstaafjes uit de gootsteen gehaald. Fantastisch hé'', laat Benjamin sarcastisch weten. Tijd voor een sigaret na zoveel arbeid..

Niet alleen Benjamin maakt zich druk om deze toestand. In de loods krijgt ook iedereen te zien wat er uit de gootsteen komt in Utopia. En niemand biecht op dat hij/zij schuldig is. Of de gootsteen voortaan roerstaafjesvrij blijft valt nog te bezien. Oké, nu even eerlijk. Nog geen minuut later maakt niemand zich meer druk om roerstaafjes. De meeste bewoners zijn in een melige bui en kletsen en lachen om van alles. Dat gaat ook gepaard met een hoop geschreeuw... Over ongeveer een half uurtje (20:00) komt er een of andere verrassingsactiviteit. De bewoners zelf weten al wat ze gaan doen. En ze houden het een verrassing voor de kijkers. Ben benieuwd! ''Ik weet dat jij de verrassing van vanavond ook heel erg leuk vind. Ik denk dat we voor jou een vervanger moeten regelen omdat het een tikkeltje zwaar is'', vertelt Gina aan Karin. Weet jij al wat ze gaan doen?

Update 20:03. De verrassing is hapjes eten en spelletjes doen. En dat niet alleen. Een pyjama-slaap-party midden in de loods. Alle matrassen worden verzameld en de dekens en knuffels liggen al klaar. Een avondje gezelligheid in Utopia.  

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.