Familiebezoek voor Bas in Utopia! ~ Utopia Gekte

10/15/2016

Familiebezoek voor Bas in Utopia!

Er gebeuren ook leuke dingen.

Terwijl Ramona nog even uithuilt bij Rowena komt er bezoek door de poort rijden. Het is het langverwachte familiebezoek voor Bas! Maar eerst nog even iets anders, heel kort. Billy en Jessie hebben weer afgesproken apart van elkaar te slapen. Net als de vorige keer halen ze ook vandaag de bedden weer uit elkaar. Zo hebben ze niet alleen geestelijk, maar ook fysiek iets meer afstand. Billy is het er mee eens. Alleen vind ze het wel een behoorlijk heftige stap dat hij dan ook meteen naar een andere kamer gaat. Haar gevoelens voor Jessie zullen niet zomaar verdwijnen door deze stap van Jessie. Iets anders waar wij nog niet over hadden geschreven is de doodsoorzaak van haan Piet. Uit de autopsie van het vogel hospitaal is gebleken dat de haan leed aan viscerale jicht. Dat is een aandoening die wordt veroorzaakt door nierfalen, waardoor er afvalstoffen in zijn lichaam worden opgehoopt en het dier zichzelf als het ware vergiftigt. Het is een dodelijke aandoening, die niet genezen kan worden. Het is niet duidelijk waardoor een dier dit kan oplopen.

Snel door naar het leukere nieuws van de dag. Bas ontvangt zijn familie rond een uur of 1. Samen met Dominique zat hij al een tijdje zenuwachtig en opgewonden te wachten aan de bar. Zodra de auto binnen komt rijden wandelen zowel Bas als Dominique met een brede glimlach naar buiten. Er volgen natuurlijk veel warme knuffels en kussen. Bas vliegt als eerste zijn moeder in haar armen. Ze gaan snel met zijn allen naar binnen, want het is erg koud buiten. Ze besluiten om gezellig voor de open haard te zitten om daar bij te kletsen. Zoals altijd wordt Bas van alle kanten goed verwend met liefde en cadeaus. De moeder van Bas zou het prima vinden als Bas besluit om nog een hele tijd in Utopia te blijven. Als hij gelukkig is dan is het goed. En ze kan hem altijd zien wanneer ze wil. Ze hoopt alleen niet dat hij echt blijft tot wanneer het Dolfinarium is gesloten.

Terwijl Bas gezellig bij kletst met zijn familie duikt Ramona verdrietig het bed in. Zij vind het allemaal wel even mooi geweest. Door alle heftige emoties die naar buiten komen moet ze weer even tot rust komen. En voor we het weten is de familie van Bas ook weer weg. Er was niet veel van het bezoek te zien op de livestreams.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.