Eetproblemen, de PVV en een oneindige bankrekening. ~ Utopia Gekte

10/17/2016

Eetproblemen, de PVV en een oneindige bankrekening.

Het is wat allemaal.

Het is weer een hele toestand als je die 16 bewoners zit te observeren. De laatste uurtjes gebeurd er niks, maar eigenlijk ook heel veel. Drie dingen gaan we eens even uitlichten.

1. Het ''eetprobleem'' van Ramona. De bewoners eten vandaag pannenkoeken. Vegan pannenkoeken en ''normale'' pannenkoeken. Ramona is degene die deze taak op zich heeft genomen. Let op, Ramona. Degene die vanmiddag woest nog tegen Bas klaagde dat hij geen chips voor de groep mag bestellen. Dit omdat zij dat niet mag eten van zichzelf en van Arjuna. En uitgerekend zij is degene die besluit om pannenkoeken te gaan bakken voor de groep. Tijdens het bakken van de pannenkoeken is ze constant zelf al aan het eten van de pannenkoeken. De ene na de andere flinke hap verdwijnt snel en zo goed als ongezien in haar mondje. En de rest van de groep moet netjes wachten. Zelfs wanneer verschillende bewoners tussendoor een pannenkoek willen komen halen blijft ze daar bij. We eten pas pannenkoeken als ze allemaal klaar zijn. Nou, Ramona eet tussen het bakken door gewoon vrolijk verder. Ook wanneer Rianne komt helpen met een extra pan. Uiteindelijk heeft Ramona er genoeg van gehad. Ze heeft behoorlijk wat pannenkoeken gebakken en is er klaar mee. Terwijl Rianne door blijft bakken zet zij de pannenkoeken op tafel. ''Eteeeen! Jullie hebben pech als er niks meer is'', roept Ramona door de loods. Zelf eet ze ook nog twee pannenkoeken aan tafel. En naar Rianne roept ze dat ze wel kan stoppen met bakken. Daar is Dominique het niet helemaal mee eens. ''Ik denk dat ze nog even door moet gaan, we hebben echt te weinig''. Rianne blijft dan ook even doorbakken. Ramona heeft haar buikje goed vol en druipt af.

2. Ruud en de PVV. Terwijl er nog wat bewoners aan tafel zitten ontstaat er een gesprek over het geldprobleem. Rowena denkt dat ze misschien alle evenementen moeten afschaffen. En dan op andere manier aan geld moeten komen. ''Evenietment'', grapt Ruud. En daar blijft het niet bij. Ze kunnen Utopia ook afsluiten van alle buitenstaanders en het dan de PVV noemen. Cemal merkt op dat hij (Geert Wilders) waarschijnlijk vervolgd gaat worden, maar dat boeit Ruud niet. De aanleiding van dit idee van Rowena is het financiële plaatje van Utopia wat er dramatisch uitziet.Waar ze dan wel geld mee moeten verdienen weet ze nog niet.

3. Bestel maar, bestel maar, bestel maar. Romy heeft de hele middag al wat paniek in haar lichaam. Haar jurken voor het Live in de Loods evenement met Wolter Kroes zijn namelijk niet besteld. En nu komen ze te laat binnen, of helemaal niet. Ze zei dat ze desnoods wel een jurk in haar kast heeft liggen nog. Maar daar is ze op terug gekomen. Samen met Gina en later met Billy zoekt ze naar jurken. Elke online kledingwinkel passeert de revue, maar Romy heeft de grootste moeite om jurken te vinden. Daardoor heeft ze ook geen tijd om te komen kijken naar wat Cemal allemaal heeft gedaan. Hij is hard aan het werk geweest en wilde trots het resultaat laten zien. Dat moet dus wachten tot Romy belangrijkere zaken heeft afgehandeld: Het bestellen van meerdere jurken bij verschillende winkels en dat in tijden van crisis. Billy heeft overigens ook 4 á 5 jurken besteld dus ach... Na een hele lange tijd computeren heeft Romy eindelijk alles gevonden wat ze nodig heeft. De jurken zijn besteld en dit probleem is opgelost. Pas dan heeft Romy even tijd om te kijken naar wat Cemal heeft uitgespookt. Zelfs dan gaat het nog grotendeels over de jurken. Of ze heeft opmerkingen over wat hij niet goed heeft gedaan. Cemal is namelijk bezig met hun tweepersoonsbed. En als hij vraagt of ze hem wilt helpen met schuren? Liever niet. En zeker niet vandaag.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.